.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от TupBush
    Избягай в гората или ела да ти бия една тупаница може и да се оправи !
    На теб пък не ти ли писна да даваш само идиотски коментари?!

Моят нос далеч не е перфектен, даже хич, ама знаеш ли колко момчета ме харесват, защото освен, че изглеждам добре (въпреки него), съм и много готин човек по характер. Не се сдухвай за глупости, няма смисъл просто! Обърни внимание на важните неща от живота, а не на това к'ъв ти бил носа, колко ужасно било това и т.н.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    mi nz kolko struva edna operaziq na nosa, no edna moq priqtelka si pravi operaziq na u6ite, 6toto si misle6e 4e i stur4at(a spored men si i bqha normalni), a i vinagi hode6e s vurzana kosa, ito gusta i vuob6te ne i se vijdaha u6etata, i plati 10 000$??? i to za kvo, vuob6te nqma6e smisul, vsi4kite i priqteli i go kazvahme, no tq taka si be6e re6ila i go napravi
    Какви филми ни разправяш бе,10000$,операцията на ушите струва точно 450лв.!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Глупости сега ще се самоубиваш за един нос!! Всеки човек е единствен и неповторим и точно в това му е красивото. Наистина външния вид има значение за доста хора, но пък да скачаш от някъде за единия нос... по-добре се успокой и поразпиай тук там. Едва ли ще може веднага да ти направят операция, но пък до тогава може да се разубедиш
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Nosa e edinstvenata chast na vunshnia vid koito go promenia izcialo mojesh da izlezesh napulno drug chovek ste se udivish na razlikata i nedai si boje ne se haresash nov? kakvo shte pravish togava? ne moje da si chak tolkova zle i plus tova sto procenta mojesh da imash char i takuv kakuvto si ia vish Owen Wilson kuv e pich a ima nai groznia nos koito sum vijdala prez jivota si no ne se gleda samo nosa a izluchvaneto koeto toi pridava...
    pomisli si gotov li si za novo neochakvano "az"...?
    Nai-ymnite hora postigat celite si po nai-prostia nachin.

Svalki.org

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Съни
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    edna operaciq e 1500 lv.
    Да, ако говориш за уголемяване на бюста :P Корекция на носа можеш и за 400лв. да си направиш -> при това качествена операция. Познавам хора, които са си правили такава корекция на тази цена и нямат никакви проблеми, в смисъл че няма разни услижнения, възпаления и т.н.
    Еми значи е решено!Какво ше се оплаква момичето, или да се трепе, или да си праи операция на носа; пък, ако хората й казват, че греши, значи е комплексарка, ние какво можем да помогнем
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Цитирай Първоначално написано от an4eto
    a na edno mqsto znam 4e pravqt koprekcii na nosa to4no za 125 lv.Mislq 4e ne e koi znae kolko skupo za korekciq.
    xax, kyde e tova mqsto, az 6te si pravq korekciq na nosa i mi kazaha 1500 Euro

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си