- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ne se ponasqm veche ;(
На теб пък не ти ли писна да даваш само идиотски коментари?!Първоначално написано от TupBush
Моят нос далеч не е перфектен, даже хич, ама знаеш ли колко момчета ме харесват, защото освен, че изглеждам добре (въпреки него), съм и много готин човек по характер. Не се сдухвай за глупости, няма смисъл просто! Обърни внимание на важните неща от живота, а не на това к'ъв ти бил носа, колко ужасно било това и т.н.
Какви филми ни разправяш бе,10000$,операцията на ушите струва точно 450лв.!Първоначално написано от e4o
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Глупости сега ще се самоубиваш за един нос!! Всеки човек е единствен и неповторим и точно в това му е красивото. Наистина външния вид има значение за доста хора, но пък да скачаш от някъде за единия нос... по-добре се успокой и поразпиай тук там. Едва ли ще може веднага да ти направят операция, но пък до тогава може да се разубедиш![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Nosa e edinstvenata chast na vunshnia vid koito go promenia izcialo mojesh da izlezesh napulno drug chovek ste se udivish na razlikata i nedai si boje ne se haresash nov? kakvo shte pravish togava? ne moje da si chak tolkova zle i plus tova sto procenta mojesh da imash char i takuv kakuvto si ia vish Owen Wilson kuv e pich a ima nai groznia nos koito sum vijdala prez jivota si no ne se gleda samo nosa a izluchvaneto koeto toi pridava...
pomisli si gotov li si za novo neochakvano "az"...?
Еми значи е решено!Какво ше се оплаква момичето, или да се трепе, или да си праи операция на носа; пък, ако хората й казват, че греши, значи е комплексарка, ние какво можем да помогнемПървоначално написано от Съни
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
xax, kyde e tova mqsto, az 6te si pravq korekciq na nosa i mi kazaha 1500 EuroПървоначално написано от an4eto