Are sega da ti kaja edna istoriika, malkiat mi brat e na 18, slab i dosta grozen, sas rqdka kadrava kosa, i sas nai golemiqt kriv nos koito sam vijdal. Az sam po golemiq brat, i mislia izglejdam mnogo po dobre, digam jeleza redovno imam plochki i perki, i nosa mi e mnogo po dobre ama estestveno ne e perfecten. E sega nie hodim v razli4ni universitieti i postoianno se sastezavame koi po gotini pi4ki shte svali Toi predi edna sedmica svali edna ot nai gotinite pi4ki koito niakoga sam vijdal. Rusa, atletichna s mnogo gotini cici . Az priznah napalno che toi pobedi tozi rund i napravo me smachka. Toi e palen sas samochustvie i ot nishto ne mu puka, a az v posledno vreme mislia samo za fitnes zalata iza musculite, za vanshnia si vid a ne za kakvoto e otvatre. Az si spomniah kak go ucheh a sega toi e po dobar ot mene s jenite. Tai che poukata e napalno da se haresvash kakavto si i da se koncentrirash na drugite aspecti ot jivota ti a ne na vanshnia vid. Vinagi varvi s glavata si nagore, e ne se pravi na kompleksar zashtoto ne si podobar ot nikoi, ama ne si i po zle ot nikoi sashto.