ами какво да ви кажа, аз съм в Англия от близо 3 седмици. уча в университета в Bath, като цяло няма спор, че всичко е поддържано, има много красиви и чисти места. университета също много ми допада, живея в едно от общежитията.. на етажа има само англичани и до мен един българин(слава богу)
англичанките са му супер антипатични - обличат се безвкусно, лигави и престорени са(поне според мен..), не са особено умни.. и със сигурност много рядко се среща някоя хубавка,така да се каже.. повечето нямат излъчване..
англичаните и те са едни странни,но бих предпочела да общувам с момчетата,защото са по-земни и приятни от момичетата.. но като цяло все още не мога да ги възприема ( например факта,че мият чиниите като пълнят мивката с вода и веро,изкарват чиниите целите във веро и просто ги бършат с парцал.. та половината веро остава по тях haha) .. и други странни неща в поведението имат,надявам се скоро да им свикна..
и по въпроса,че си падат малко мърлячи, няма спор че е така ..
също имат доста изявен акцент,аз все още не им разбирам напълно какво ми говорят(по-точно какво си мънкат ).. но се очаква, че ще свикна