- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля даите ми съвет....!!!
Ето я и моята история накратко...Преди 2 седмици приключи пурвата ми сериозна връзка с момче...тя продължи 11 месеца и бе най-хубавото време от живота ми...но след 4 дни прекарани на морето при родителите ми цялото щтастие изчезна;върнах се с надеждата да изкарам лятото перфектно а тои ми заяви че иска да се разделим; защото му омрузнало от сериозна връзка и "неискал повече" ;приех вс мн зряло и дори не плаках пред него а едва когато си отидох вкъщи...и след 4 дни на страдание тои ми се обади и започна да ме разпитжа как съм ала бала...и дори поиска да отидем на кафе....на др ден отидох да му занеса някои неща които си бе забравил вкъщи и пак говорихме доста дълго и през цялото време се държеше сякашне сме се раделяли дори си правеше шеги и се закачаме;и от тогава нивест ни кост до вчера когато реших да му пиша смс че вече ме изгуби и няма връщане на което тои отвърна с кликане (няма $ и иска да му се обадя) така и напражих обадих се последва разговор продължил около 20 мин. ...през това време ми разправяше къде е ходил кво е правил правеше си шеги пак...и изведнъж връзката прекъсна ;набрах го пак но тел. му беше изкл. явно заради батерията...и сега все още му е изкл....нз какво да правя как да тълкувам поведението му ...дали има шанс да се върне?Какво да направя за да сме отново заедно? Да говоря ли с него или да не го търся повече? Ужасно съм объркана !!!!! Мислех си че го познавам но вече нз дали познавам себе си дориЗнам че може да звуча отчаяна но наистина е така ...
прекалено мн го обичам за да го забравя....
![]()
Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP
NE GO TARSI MILA DORI DA SE IZKU6AVA6......NEDEI!!!!!
Моят съвет е да го потърсиш на живо и да атакуваш с въпроса ”На какво по дяволите се дължи шизофреническото ти държание?”. Ако почне да отбягва въпроса и да извърта - викаш му ”чиба” и повече не му се обаждай.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
i az sam na mnenie,4e si4ko e svar6ilo nezavisimo kak se darji toi...ti sa6to si slojila krai na tova,kato si mu se obadila i si mu go kazala...."nqma vra6tane" prava si![]()
Щом го обичаш се бори за него !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А ако той наистина няма чувства към нея и държанието му се дължи на привързаността и рутината свързана с нея?.. Тъпо ще е да се бори за него СРЕЩУ негоПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
По-добре да разбере оня има ли чувства, няма ли.. И вече отговора е ясен.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Всичко е свършило между вас. Той пуска шеги и т.н. за да разбереш , че е весел и иска ти да си такава затова се обажда да те пита как си.. да не са чувстваш гадно заради скъсването и май иска да си останете приятели в което няма нищо лошо.
Хей, не забравяйте, че има много двойки, които се обичат адски много, но въпреки това не са заедно..Има доста причини които могат да възпрепятстват една връзка...особено взаимоотношенията, караниците и т.н. Не винаги си заслужава да се бориш за този който обичаш..в един момент почват да те нараняват постоянно и ти вече не издържаш. Според мен незнаете какво искате..Или поне той незнае..Трябва ви време..Изяснете си чувствата, но дори след сериозен разговор мисля че нещата няма да се променят особено.
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Ти си му писала смс,че вече те е изгубил и няма връщане назад...Ако наистина го обичаше и искаше да сте заедно не трябваше да го правиш.Може да е било моментно настроение,но явно че наистина нищо няма да стане с връзката ви...По-добре го остави и бъди весела така,както е и той.![]()
Усмихнатото лице не винаги успява да скрие вътрешните чувства не мислиш ли?Първоначално написано от shivacheva
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Първоначално написано от ArTanDra
mi bori se togava 6tom go obi4a6,no gledai da ne prekra4va6 granicata kato vidi6 4e nestava ostavi nqma smisul.... po hubavo e da zapazi6 4ast ot dostoinstvoto,vmesto da produljava6 da se bori6 za beznadejdna kauza
"Мъж ли е - стъпи му на врата!"![]()
![]()
не, бе, сериозно... не му се обаждай, дръж се хладно, прави си пас... няма к'во да му се обаждаш, да го питаш, да му се МОЛИШ!!! въобще забрави! той, ако иска, може да те намери...
Имай достойнство и не му се връзвай на глупостите. К'во като сте ходили 11месеца и че е било първата ти сериозна връзка.... животът тепърва започва... ако си мислиш, че той е 'първият' и 'последният'...апфф...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И да се върне при теб, нещата няма да са същите.Намерил си е оправдание как да скъсате, а сега не знае какво иска може би.Съветвам те да не започваш връзката.
mi te drugite go kazaha-ne go tarsi,podkrepqm!
ima i dr..predpolagam 4e nqma dalgo da si sama![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Евала,евала!!!!!!!!!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
100% съгласна!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg