http://dnes.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR...ews_456912.php
4estito na vsi4ki fenove i fenki![]()
ball till i fall
Dreme mi, che go spirat...![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ne mi se vqrva da go sprat![]()
Не ме интересува много дали ще го спратЖалко за тези които го харесват, но според мен това не е от стойностните телевизионни предавания. Ако го спрат - още по-добре
![]()
Животът е прекрасен
haha gluposti..niama da go spirat
в топла нощ през юли
po dobre da go sprat
Znam za edin slu4ai 4e s Surbia e sprjano 6toto sa se **** prez cjaloto vreme![]()
да бе да тива е най-гледаното шоу в момента, НТВ няма да позволи да й го спрат.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ujas! Mnogo mi dopada tova predavane i 6te e mnogo jalko ako go sprat, tvarde mnogo fenove imat, 4e da go prekratqvat...Tupa rabota...no ne mi se vqrva da go sprat
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
imenno-nali tukmo se dokazvame pred evropeicite ako go sprat 6e si kajat:"bati staromodnite konservi!!!"i naistina cenzurirat psuvnite v predavaneto ot 20,30 a za "krai na cenzurata"si ima speciqlna emisiq po4ti v 00.00-aide,dobre-23,30.......ne sum 4ula v USA naprimer da napravqt problem zaradi predavaneto.....Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
koteta ne se izmy4vaite nqma da go sprat no po syvsem drugi pri4ini ako ima nqkoi liubopiten moga da mu napravq edin byrz analiz![]()
Левски шампион але але!
ami shte go kaja s nqkolko dumi - vsi4ko se kupuva s pari znaesh kak e vsqko neshto si ima cena predpolagam shvashtash logikata i nqma nujda ot dopylnitelni obqsneniq![]()
Левски шампион але але!
най накрая....![]()
su6tnost koe predavane spirat 4e ne6to ne mi otvarq linka![]()
![]()
![]()
![]()
big brotherПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Awe как ще го спрат![]()
Тва е най-гледано предаване ест. че няма да бъде спряно
SpoX all
![]()