Когато чуя за нещо такова и винаги се сещам за едно - как пропиляваме живота си. Случвало ли ви се е да седите в стаята си примрели от скука и да обивате времето, да гледате в една точка и да не правите нищо...А колко ценнни минути от живота ви си отиват така. За тези минути някой хора биха дали всичко, което имат...А ние, които сме здрави и красиви ги пропиляваме ей така...Трябва да се радваме на живота във всеки един момент, да живеем и да знаем, че някой ден ще умрем . Защото много често забравяме и това. Мислим си, че ще живеем вечно и когато остареем и смъртта чука на вратата ни със страшна усмивка осъзнаваме колко много сме могли да направим и колко малко сме направили. Умиращите млади са донякъде късметлии, защото никога не изпитват онова чувство на безсилие пред света, онова чувство, което ти говори , че мястото ти не е вече на този свят, когато смъртта те зове, когато тялото се предава, когато вече никой не те обича и когато съвестта те гризе - как си пропилял живота си...Това е старостта...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Охх.Нз какво да кажа.Като го прочетох бях много потресена.Нз кво става с тая държава.Толкова мн млади хора си отиха от този свят и в повечето случай това беше по брутален начин.Въпроса е ЗАЩО.Не е ли причината в нас.Защо търсим вината вечно в другия.Защото сме хора не, не сме хора тези които убиват по този начин са нещо по низше от животно дори защото се предполага че имат мозък в главата... Начина по, който е умряло момичето.И аз искам да умра така.До една степен за да не виждам всичките тези жестокости в този безмислен свят.Но не искам да нараня родителите и приятелите си. Иначе бих го направила, защото не остна смисъл да живееш вече...
ами много съжалявам.потресена съм и от нелепата смърт на момчето Делян? - от дата.бг .
напоследък изключително много траурни дни имаме наистина.и за момичето, което беше убито от пиян полицай на улицата,във Враца две 18годишни деца бяха убити от син на полицай и той беше осъден 2 години условно,момчето,което беше в детска градина и убито от собствената си майка,децата в лим,войниците в кербала...и тези престрелки на разниу мафиоти ме плашат адски много...направо не знам.не ми се живее повече тук,защото започвам да си мисля,че утре ще излезна на улицата и някой ще ме пребие е така...