Mila Little_black_dress, predi malko poveche ot godina i az bqh v tvoeto polojenie. Haresvah si edno momche ot klasa (to i sega si goharesam, ama s razlikata, che i dvamata mnogo se obichame), no ne bqh seriozno hlytnala. Ne pomnq kak tochno se spriqtelihme i dali vyobshte bqhme priqteli v istinskiq smisal na dumata, ili napravo minahme kym himiqta pomejdu si. Vyv vseki sluchai imashe edin znachitelen period na vzaimno opoznavane. V moq sluchai beshe lesno, zashtoto v klasa mi ima 22 momcheta i sym sviknala da obshtuvam s tqh. Ima i edna grupichka, koqto igrae basketball, ta az se spriqtelih poveche s tqh, zashtoto i az obichah da igraq, pyk i moeto momche igraeshe i tova beshe nachin da se doblija do nego. Posle naistina minahme na - "Q, toi/tq e sam(a)! Shte ida pri nego i shte si pogovorim za neshto (nqma znachenie kakvo)!" . Tova, koeto kaza Josefinne za prozoreca syshto naistina vyrshi rabota. I drugite syveti - za u4eneto syshto sym gi prilagala... Hodihme i na kino (i s drugi ot klasa, no vse pak).... i t.n... Pri nas imashe privlichane i zatova neshtata potrygnaha. Ako ot negova strana vse oshte nqma, edinstvenoto, koeto mojesh da napravish e da se postaraesh da obshtuvash povechko s nego i da mu dadesh vyzmojnost da te opoznae, za da moje posle i da te haresa i da iska da byde s teb! Kysmet