.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    on the earth

Може ли да имам цветна бременност?

Zna4i ... s moq priqtel vodim redoven polov jivot, no vinagi samo s prezervativ. toi e mnogo vnimatelen i sled akta proverqva dali si4ko e to4no...Problema e 4e minaliq mesec mi zakasnq s 4 dni a poprincip ve4e si mi e redoven(vse pak imam cikul ot 4 god.)cikulut trqbva da mi doide sega okolo 22 sep. imam samneniq za cvetna bremennost. sno6ti kato si legnah i izvednuj ot ni6toto mi prilo6a. qm adski mnogo. moje i da e plod na vuobrajenieto mi neznam... re6ih se da otida na genekolkog no neznam kakvo da kaja. znam samo 4e trqbva da otida pri li4nata lekarka i da iskam napravlenie... ot tam natatuk ste vie, koito ima opit i znae ne6to da ponaga 4e napravo ... [-o<

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

мила много си се филмирала ... няма от какво да се притесняваш ... как ще си забременяла като сте със презерватив и тои го проверява ... и т.н. пробваи първо с тест ... после ако искаш ходи на гинеколог но според мен няма нужда..

Цитирай Първоначално написано от pInK-mOOn
    мила много си се филмирала ... няма от какво да се притесняваш ... как ще си забременяла като сте със презерватив и тои го проверява ... и т.н. пробваи първо с тест ... после ако искаш ходи на гинеколог но според мен няма нужда..
    Мдаааа И аз така мисля

Guest
    Мила, абсолютно не виждам за какво се тревожиш! Излишно е- повярвай ми! Може да ти прилошее просто така! Да не мислиш, че всяка жена, на която и прилошее е бременна?! И закъснението от 4 дена нищо не е- нали все пак ти е дошъл един нормален цикъл! Аз имам менструация от 11 год, и ми заксънява от време на време с по 5-6 дена! Спокойно Твоето си е чиста параноя!

Град
    on the earth
    lele mnogo mersi verno sam se filmirala ot nqkolko dene... prosto imam mnogo fr na po 15 godini s deca i si4ki sas cvetna bremennost i .. znaete kak e!!! mersi mnogo

няма проблем мила не се паникиосвай

Guest
    cvetna bremennost se proqvqva i moje6 da q razbre6 4ak na 3-q mesec togava ti prelo6ava sutrin na stavane ili ti pri4ernqva postoqnno pada ti kryvnoto qde6 po mnogo i ot vsi4ko kato vidi6 4ovek naprimer na ulicata s gevrek iska6 i ti i t.n. ama ve4e e kysno mila na 3-q mesec ploda se razviva ve4e byrvo i aborti nqma trqbva da se ritate po koremite

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от pInK-mOOn
    няма проблем мила не се паникиосвай

Пий ена студена вода. (и престани да си фантазираш)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sladkotobebe
    lele mnogo mersi verno sam se filmirala ot nqkolko dene... prosto imam mnogo fr na po 15 godini s deca i si4ki sas cvetna bremennost i .. znaete kak e!!! mersi mnogo
    Как става тоя номер. Не се пазите и сте бременни-ок. Ама всички с цветна бременност!!!! Това явление е много рядко. ЗАКЛЮЧВАМ ТЕМАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си