- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Priqtelstvo:)
мисля че имам обаче последно време се съмнявам че е така
с едната от 3 години близо а другата около година![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
С най-добрия ми приятел от както се познаваме т.с. от 12год.А с най-добрата ми приятелка от 2 год.!![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
mi s moite priqteli sme zaedno ot 1 klas (sega sam 10).vsi4ki bqhme v 1 mn zadrujen klas.ob6to vzeto se sblijihme glavno v 6-7 klas i ot togava sme nerazdelni.abe mn si gi obi4am![]()
Ami s nai-dobriq mi priqtel drujim okolo 4 godini![]()
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
най-добрия ми приятел вече 15 години почти,най-добрата ми приятелка почти от 2 години се познаваме:}
много ги обичам и двамата![]()
f@nt@zi@
moga da vi kaja. u4ili6teto mi mina kato po noti taq godina,za6toto imax priqteli,no minalata bqx lostanala bez priqteli be6e napravo
adddd. taka 4e,mnogo e vajno ,kudeto i da si da ima6 pone 1 veren priqtel.
![]()
az sum NOMER 1. i iskam da vi kaja ne6to,koito ne se xaresva ,da znae ,4e i drugite nqma da go xaresvat. koito ne se obi4a zna4i e bokluk.
az imam 2 nai-dobri priqtelki
s ednata se znaem ot 4 godi6ni (sq sum na 13) i NIKOGA ne sme se karali mnoo dobre se razbirame![]()
a s drugata sme zaedno ot 2 godini i sme kato sestri4ki za sega![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Една година.
Но всичко е въпрос на приоритети и характери - приоритетите се менят постоянно..
А когато посоките станат противоположни..нишката се къса много лесно..
mi az imam 2 mnogo dobri priqtelki....s tqh druja ot 8-9 godini,mnogo se razbirame i si4ko si kazvame vapreki 4e ne sme ot 1 klas.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Приятелко-предателко т`ва е истината!Хаха не бе има и истински приятели,но за жалост за малко,но за какво и са ти много,ако си приятел на всички значи не си на никой!
еми аз имам 3 най-добри приятелки
преди бяха четири ама с едната вече не дружим а се познаваме от...13 години(тоест все едно откакто съм се родила сме си били много често заедно,по едно време едва ли не неразделни...)![]()
а от тези три тази която я чувствам the best я познавам от преди 7 години,но не през цялото време сме били приятелки...то ние по едно време бяхме като сестри,после се карахме,мразехме се...и сега пак сме си постоянно заедно и имам чуството че от всичките ми приятели и приятелки само на нея мога да разчитам,да споделям,а и също така може би само тя ме разбира...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
s moita nai dobra priqtelka se poznavame ot detskata gradina i o6te sme si zaedno ve4e 10 godini \/ (sq sme na 16)
убав "приятел"Първоначално написано от stasenceto^
Mиии...с най-добрата ми приятелка сме заедно от 16 години(майките ни са били състудентки и те са най-добри приятелки)
С другите ми 2 ми най-добри приятелки сме от 8 клас заедно...
А с 2-мата ми най-добри приятели сме заедно от 2 години...от 14 годишни.Запознахме се в новия клас и от тогава сме неразделни и мн си ги обичкам![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Аз имах преди 2 най-добри приятелки, с които нещо не потръгна миналата година...ии сега с едната съм много скарана(нз дали тя с мен), а с другата за съжаление се отчуждихме( и слава богу и двете искаме да поправим това). Сегашните ми най-добри приятели са 1 момче, с което се познавам от 2-годишна и 1 момиче от новия ми клас, с което се запознахме в началото на учебната 2005/2006. С нея в началото много не се разбирахме, но отношенията ни станаха много по-добри и съответно прекрасни преди около7-8 месеца, И дори и да се познаваме от толкова скоро мисля, че я познавам много по-добре от онази "приятелка" с която в момента съм скарана.![]()
с най-добрата ами от около няколко месеца честно казано. тя е тук от форума
Ами с моята най-добра приятелка се познаваме от 10 години,а дружим от 8 години.
ми истинскки приятели нямам....![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан