.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Priqtelstvo:)

Супер фен
    Град
    до тебе...
    мисля че имам обаче последно време се съмнявам че е така
    с едната от 3 години близо а другата около година
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

С най-добрия ми приятел от както се познаваме т.с. от 12год.А с най-добрата ми приятелка от 2 год.!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Град
    Благоевград
    mi s moite priqteli sme zaedno ot 1 klas (sega sam 10).vsi4ki bqhme v 1 mn zadrujen klas.ob6to vzeto se sblijihme glavno v 6-7 klas i ot togava sme nerazdelni.abe mn si gi obi4am

Ami s nai-dobriq mi priqtel drujim okolo 4 godini

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    най-добрия ми приятел вече 15 години почти,най-добрата ми приятелка почти от 2 години се познаваме:}
    много ги обичам и двамата
    f@nt@zi@

moga da vi kaja. u4ili6teto mi mina kato po noti taq godina,za6toto imax priqteli,no minalata bqx lostanala bez priqteli be6e napravo adddd. taka 4e,mnogo e vajno ,kudeto i da si da ima6 pone 1 veren priqtel.
    az sum NOMER 1. i iskam da vi kaja ne6to,koito ne se xaresva ,da znae ,4e i drugite nqma da go xaresvat. koito ne se obi4a zna4i e bokluk.

Голям фен
    az imam 2 nai-dobri priqtelki
    s ednata se znaem ot 4 godi6ni (sq sum na 13) i NIKOGA ne sme se karali mnoo dobre se razbirame
    a s drugata sme zaedno ot 2 godini i sme kato sestri4ki za sega
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Повече от фен
    Една година.
    Но всичко е въпрос на приоритети и характери - приоритетите се менят постоянно..
    А когато посоките станат противоположни..нишката се къса много лесно..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    mi az imam 2 mnogo dobri priqtelki....s tqh druja ot 8-9 godini,mnogo se razbirame i si4ko si kazvame vapreki 4e ne sme ot 1 klas.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Приятелко-предателко т`ва е истината!Хаха не бе има и истински приятели,но за жалост за малко,но за какво и са ти много,ако си приятел на всички значи не си на никой!

Голям фен
    еми аз имам 3 най-добри приятелки
    преди бяха четири ама с едната вече не дружим а се познаваме от...13 години(тоест все едно откакто съм се родила сме си били много често заедно,по едно време едва ли не неразделни...)
    а от тези три тази която я чувствам the best я познавам от преди 7 години,но не през цялото време сме били приятелки...то ние по едно време бяхме като сестри,после се карахме,мразехме се...и сега пак сме си постоянно заедно и имам чуството че от всичките ми приятели и приятелки само на нея мога да разчитам,да споделям,а и също така може би само тя ме разбира...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Град
    Бургас
    Ам с моя бест френд дружим някъде от 2 години а пък с мойте френдки около 7-8 години.Имам и такива с които се познавам от както се помня и на тях много държа,aaa чеки аз дружа и с много мои френдове и те са ми най-много не намирам нищо лошо в тва,но няма да за засягам тая тема ОБИЧАМ ГИ АДСКИ МНОГО

s nqkoi ot 12 godini a s best fr ot 8

s moita nai dobra priqtelka se poznavame ot detskata gradina i o6te sme si zaedno ve4e 10 godini \/ (sq sme na 16)

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от stasenceto^
    11 godini sme zaedno (ot detskata gradina),no vsi4ko otiva podqvolite
    zapo4na da mi pravi non stop mrusno,dori legna s gadjeto mi
    убав "приятел"

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Mиии...с най-добрата ми приятелка сме заедно от 16 години(майките ни са били състудентки и те са най-добри приятелки)
    С другите ми 2 ми най-добри приятелки сме от 8 клас заедно...
    А с 2-мата ми най-добри приятели сме заедно от 2 години...от 14 годишни.Запознахме се в новия клас и от тогава сме неразделни и мн си ги обичкам

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Аз имах преди 2 най-добри приятелки, с които нещо не потръгна миналата година...ии сега с едната съм много скарана(нз дали тя с мен), а с другата за съжаление се отчуждихме( и слава богу и двете искаме да поправим това). Сегашните ми най-добри приятели са 1 момче, с което се познавам от 2-годишна и 1 момиче от новия ми клас, с което се запознахме в началото на учебната 2005/2006. С нея в началото много не се разбирахме, но отношенията ни станаха много по-добри и съответно прекрасни преди около7-8 месеца, И дори и да се познаваме от толкова скоро мисля, че я познавам много по-добре от онази "приятелка" с която в момента съм скарана.

Мега фен Аватара на iiirish
    с най-добрата ами от около няколко месеца честно казано. тя е тук от форума

Повече от фен
    nai-dobriq mi fr e momche i s nego sme priqteli ot 3 godini...

Even heaven is hell without you

Мега фен Аватара на koalka
    Ами с моята най-добра приятелка се познаваме от 10 години,а дружим от 8 години.

ми истинскки приятели нямам....
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си