.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Priqtelstvo:)

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Priqtelstvo:)

abe vie hora ot kolko vreme drujite s nai dobrata si priqtelka ili priqtel,ama ne me razbiraite gadje... a i dali imate istinska priqtelka/priqtel...

raft
    Guest
    az sumn mo4e i ima nai-dobra priqtelka s koqto drujim ot 4ti klas(sega sum 11ti).ima i o6te edna moq nai-dobra priqtelka s koqto drujim ot 7mi klas.
    s nai-dobriqte mi priqteli se poznavame ot 5ti klas a s drugi ot 6 i 8mi.

ima i o6te edno momi4e s koqte drujim bukvalno ot kakto sme se rodili tova e purviqt 4ovek osven semeistvoto mi koito poznavam ot tolkova otdavna a i razlikata nmi e 6 dni(az sum po-golqm)

ob6te vzeto nqkoi 6te kaje -toq mn nai-dobri priqteli i preuveli4ava.
    no ne e taka:P
    ima dosta hora koito durjat na men i az na tqh i za sega ne e imalo konflikti koito dani kostvat priqtelstvoto ni.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

:)

raft
    e brao,radvam se za tebe 4e ima6 priqteli i to istinski v tova vreme koeto jiveem))tova e mnogo dobre da bade6 uvajavan 4ovek...))

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    mi az s moqta priqtelka druja ot okolo 5 godini(otkogato q poznavam)
    ama osven tazi mi nai-nai-dobra priqtelka imam i oshte 4 priqtelki, koito sa ot syshtata kompraniq i sa mi nai-dobri priqtelki

a pyk s moq nai-dobyr priqtel - ot 2 godini(taq godina stavat 3)

Супер фен
    Град
    някъде...
    От 2-3 години
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi s best-a mi ot..2 godini nqkude,a s best-kata mi ot 4 godini
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

fikserr
    Guest
    s nai dobrata mi priqtelka se poznavam sravnitelno ot skoro, okolo 7 meseca no si spodelqme absolutno vsi4ko i naistina durja mnogo na neq

Ammm to e edna galga i 6iroka-s priqtelkata mi se poznavame ot 9-10 godini,no q s4itam za nai dobra ot okolo 2-3 .
    Za priqtel-mi okolo godina moje bi....

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Повечето са ми приятели от преди 1 клас (значи кам 10-11години вече), но има някои, които са ми приятели от около 3 години.
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

alone
    Guest

a

nqma ne6to kato istinski priqtelstvo za men, si4ki sa boza, a tiq koito sa svesni sa mn po golemi ot men i ne me priemat kato edna ot tqh, razbirate li .... puk i orlite se dvijat samotno a pluhovete hodqt zaedno po kanalite ....

Фен
    Град
    Pleven
    s nai dobrite mi priateli drujim zaedno ot 3-ti klas
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

11 godini sme zaedno (ot detskata gradina),no vsi4ko otiva podqvolite
    zapo4na da mi pravi non stop mrusno,dori legna s gadjeto mi
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

popravqm se,za mom4e-priqtel-NQMAM,toi za poreden pat se postara da me sasipe!!!!!!

po svoi sobstven na4in i toi e gadnqr!!!!!trqbva da pusnete takava tema v "nai-novo"-mom4eta-gadini,kak ni sasipvat

Фен
    Град
    in your dreams
    ami s ednata ednata ot 12 godini,s drugata ot 2,imam i o6te edna priqtelka,koqto poznavam ot avgust 2004,no mn si q bi4kam i znam,4e nikoga nqma da me predade,moje da kajete,4e tova e malko vreme da svikne6 s 4ovek,ama az mn vqrvam v neq i mn si q lovkam,samo deto ne e ot bs
    1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
    2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!

Супер фен
    Еми от 4-ри години
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    mi okolo 7 godini
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Precakanata
    Guest
    e priqtelstvo silno kazano,nai dalgoto mi priqtelstvo i to ne istinsko v smisal ne spodelqme vsi4ko e okolo 2 godini i ne6to,skoro uj imah mn dobra priqtelka vsi4ko spodelqhme,no tq mi izigra nomer i sega kato se vidim seedno ne se poznavame,v momenta druja s 3 momi4eta s 2-te ot tqh ot 3 godini se znaem,no mn 4esto sa me precakvali ama pa si gi bi4am... vapreki 4e mn 4esto imam qdove s tqh a 3-to momi4e se znaem ot avgust no mn q obi4am,mnogo e mili4ka s mene i ne iskam da se karame za6toto za sega na neq i se doverqvam nai mnogo...

Re: Priqtelstvo:)

Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    abe vie hora ot kolko vreme drujite s nai dobrata si priqtelka ili priqtel,ama ne me razbiraite gadje... a i dali imate istinska priqtelka/priqtel...
    Ami az imam ili pone imah nai-dobra priqtelka do predi 1mesec,no sega ne sam sigurna che oshte moga da i se doverq.Inache sme blizki blizo 7godini!
    ПоДпИс:
    ObiChKam Vi hoRa!!!{}

s nai dobriq mi sym ot kakto sym se poakzala na toq svqt.0stra6no go ob4am i 6tom 15 god. ne me e narinil ili ne mi e zabil noj v gyrba smqtam 4e nqma i za napred da se slu4i.a s ednata mi nai dobra pr se poznavam ot nqkolko meseca a s dugata ot 4 god i gi obi4am super mnogo ,dyrja na yqh i bih dala vsi4ko za tqh.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    познаваме се някъде от 3-ти клас, но едва в началото на миналото лято се сближихме
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    С моята приятелка от 8 години насам сме наразделни.Супер много държа на нея както и тя на мен. =D>

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ot 6 godinii sme nerazdelni....vseki den prez uchebnoto vreme sme zaedno po minimum 2 chasa a prez vakanciite sme po cql de zaedno daje kato se preberem v 10..10 i 30h produljavame da si lafim po skypa...

Фен
    Град
    В нас ;)
    с едната от пети клас (значи от 3 години), с другата от 6-ти .. а имам една фр, дето се познаваме от 6 години, но до миналата бяхме само на здрасти-чао ..

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    emi nai-dobrata mi fr e nekade ot 4-5 godini no se poznavaxme ot 13 nqkade i bqxme samo na zDr...no ne6tata se polu4ixa taka 4e tq mi se prevarna kato sestra
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си