- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Jertva v imeto na lubov!!!
Koia e nai goliamata jertva koiato ste pravili v imeto na lubovta?
ti kak misli6 sled kato nikoi ne pi6e po temata...
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Хахах wetti е права... Аз май засега никакви жертви не съм правила в името на любовта... Само съм прощавала, и то много.Не знам какво бих направила заради любовта, но предполагам че живота ще ми покаже![]()
Животът е прекрасен
Tova oznachava li che nikoi ot nas ne e obichal i ne e pravil jertva za lubovta si?
Az ne sam pravila jertvi v imeto na lubovta ... drugi sa pravili zaradi men:]] :P
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
Лъжеш се ! Просто темата отваря много дълбоки рани. Аз съм обичал но неискам да споделя.Първоначално написано от Aia
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Sajeliavam ako stazi tema vi karam da se vrashtate kam tajni spomeni...
Moiata nai goliama jertva beshe da jertvam sobstveniat si jivot za da badem zaedno!!!!I na men mi stava gadno kogato se setia za tova,no ako ne go biax napravila v imeto na lubovta sega niamashe da sam tolkova shtasliva!!!![]()
moqta nai golqma jertva e 4e mojeh da buda s nai dobrata si priqtelka nesto pove4e no ne go napravih zastoto ne iskam da q ZAGUBQ vsledstvie. I sega sum prinuden da q gledam s razni drugi mom4eta i tove mn me izmu4va no sum siguren 4e taka trqbva da bude.
Да се откажа защото има друга!Но не съжалявам![]()
Да го оставиш на мира и да се откажеш от него жертва ли е според васЗащото аз това съм направила...
Da,spored men tova e mnogo goliama jertva!!!Za tova se iska mnogo volia,za da go napravish!Първоначално написано от TaStY^GiRl
Tova naistina e bilo ot lubov,zashtoto si predpochela da go ostavish na mira i toi da e shtasliv,a ti da stradash!
Pojelavam ti uspex!!!![]()
Moqta nai-golqma jertva v lubovta e, 4e ostavih choveka,koito vechno shte obicham,zashtoto osaznah,che toi strada mnogo che ne moje da otvarne na chuvstvata mi,zashtoto prekaleno mnogo me uvajava kato "sestra".E az vse pak go zagubih ( no poradi drugi mnogo po seriozni prichini,koito izobshto ne zavisqt ot men ) Oshte go obicham,no jivota prodaljaba za men![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Доста са, трудно ми е да ги степенувам...Пожертвах една година и половина, за да обичам човек, който явно не го заслужаваше. Пожертвах достойнството си много пъти в опити да се харесам на едно момче, Пожертвах веднъж и честността си, но поне от това излезна нещо хубаво ...![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
dal sum si celiq si jivot na moqta Jena i jertva za neq o6te ne sum pravil no ako trqbva da ymra zaradi neq moje i da go napravq tova e :PP
jertva ??
A jertva li e da obi4a6 kogato ne te obi4at ?????!!!
10х.Може пък и да упея.Някой ден...Кой знаеПървоначално написано от Aia
![]()
аз пък си мисля,че думата жертва е прекалено сериозно нещо, което няма място все още в живота ни. Включвам и себе си в това лице естествено. Та какво означава все пак жертва? Нещо, което ти е прекалено скъпо,едно от най-ценните неща за теб, което да загубиш /понякога дори невъзвратно/ в името на нещо, да се откажеш от него и то доброволно. Не защото не го искаш,а защото макар и важно за теб то ти се явява пречка, /или някой ти внушава,че е пречка/ в.../в случая/ любовта.
Жертва ли е да се откажем от някой любим човек за негово добро?
- Не, от кога имаме правото да решаваме кое е доброто за другите и кое не?
Жертва ли е да обичаш,когато не те обичат ?
- Не, защото нали знаеш,че целта трябва да оправдава средствата. Това,че ти страдаш по някого, прави ли някого щастлив?
Пожертвала си година и половина да обичаш някого?
- Пожертвала или загубила? Не звучи и не приляга ли второто по-добре?
Честност, достойство?
-Това пък хич не можах да си го обясня, как можеш да жертваш честността и достойнството си
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
predi 3 godini se naloji da napusna moq grad za da bada s mom4eto koeto obi4ah naloji se da prekasna vraska s mnogo priqteli i da zapo4na nov jivot i ne sajalqvam kogato obi4a6 istinski ni6to drugo nqma zna4enie
daje 6te si imame beb4e dogodina
![]()
ne pocenqvai sebe si.....
ЗАРЯЗАХ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ! ЗАБРАВИХ СЕБЕ СИ! ДАВАХ ВСИЧКО И НИЩО НЕ ПОЛУЧИХ!
и аз съм такаПървоначално написано от Dobrina
![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
pro6taval sum mnogo gre6ki
promenql sum se kato harakter
promenql sum drehite koito nosq
obrusnax si zadnikae ne nego de
be6e me strax 4e neinite 6te me grumnat tui kato si bqxa mafiot4eta no az mnogo si q obi4kax
i sum gotov da napravq kakvoto i da e v imeto na istinskata liubov no za suzalenie v pove4eto slu4ai ne sum polu4il ni6to takowa ot drugata strana
Само жертва ли?От това боли още повече но след време осъзнаваш че е идиот и всичко свършва!Аз го оставих но не съжалявам!И никога няма пак с него!В него да се влюбя!Първоначално написано от Aia
Az sum pravila no sa malki i neznachitelnino za men sa pravili golemi i znachiteelni \
/