.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: tajna istoriq

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

tajna istoriq

zdraveite all,pak pribqgvam do va6ata pomo6t 6toto ste edinstvenito koito v momenta mogat da mi pomognat.molq za savet toto mi e stra6no trudno...predi malko mom4eto koeto misleh 4e sam spe4eliala mi kaza 4e ne moje da ima vrazka s nikoe momi4e,mn me obi4ano go e strah..iska da sme mn dobri priqteli,no min ve4er se celuvahme super mnogo....ami pobarkvam se ve4e,mnogo go iskam a toi ne iska i da si pomislia za gadje.....kakvo da pravq?mnogo mi e trudno?help molq vi...
    blagodarq predvaritelno!

Фен
    Град
    Varna
    Ааа кво му има на тоз да не е чалнат ?
    Ама да ти кажа не е зле да сте приятели, щото добрия приятел е нещо много скъпо и са много малко тези. Не изпускай тази възможност ако не станат работите да си останете приятели (АМА НЕ ТАЙ ДЕТ СИЧКИ ВИКАТ КАТ СКЪСАТ АРЕ СИ ОСТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ - ПЪК ТО КО? КАТ СА ВИДЯТ НА УЛИЦАТА И ЕДНО ЗДРАСТИ НЕ СИ КАЗВАТ. ОСТАНЕТЕ СИ НАИСТИНА ПРИЯТЕЛИ)
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Виж скъпа, има трудни периоди в живота на човек Ти не можеш да го накараш да тръгнете.Страх го е защото много си е патил затова само се целува с момичета но нищо повече Просто приеми истината в очите Няма да сте заедно докато той неразбере че си различна!Тъжно е но...

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Napalno sam saglasna s Nebesniq.MNogo e prav choveka.No az sashto taka mislq,che ako iskash da ima nehsto mejdu vas trqbva da mu dadesh malko vremence.Nali se seshtash?Da si badete priqtelcheta i to dobri.Da si izlizate,ne e kazano che po priqtelski ne moje da si se celuvate POkazvai mu sashtevremenno chuvstvata si.Az mislq,che toi naistina ima silni chivstva kam teb,no ima nqkakva dalboko skrita v nego prichina,koqto ne mu pozvolqva da hodi s nqkoe momiche.Trqbva da go nakarash da preodolee tova i mnogo da go obichash
    Pojelavam ti uspeh i da no si badete zaedno.Mnogo mnogo shtastlivi i vlubeni :P
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

taka...kato za na4alo bih te pomolila da pi6e6 po razbiraemo (predvaritelno se izvinqvam ako i az imam gre6ki) no da otidem kym problema:zna4i ako nqma 6ansove da se bori6 za ne6to pove4e ot priqteli to ostavi ne6tata taka za da ne go zagubi6 izcqlo.Moga da ti kaja sa6to 4e priqtelstvoto mejdu mom4eta i momi4eta po4ti vinagi se prevra6ta v lubov.Dai mu o6te vreme da te opznae...Ne se znae kolko mnogo moje6 da se iznenada6 posle.Bydi tarpeliva i vqrvai 4e 6te se polu4at ne6tata i si4ko 6te e ne 6
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

oo milata,prekrasno razbiram kak se 4uvstva6,tva naisti na e mnogo gadno,postupil e meko kazano-ujasno...nai-dobre si pogovorete s vuprosnoto mom4e,kaji mu,4e durji6 na nego ,4e go obi4a6 i po tozi na4in te naranqva.toi nqma nikakvo pravo po tozi na4in da si igrae s 4uvstvata ti,kak 1vo 6te se celuvate i sled tva vse edno ni6to?!!( a puk ,ako e svesten -6te te razbere! nadqvam se ne6tata da se opravqt
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    sorry za nerazbiraemiq takst no naistina mi e trudno dori da pi6a....za ujasnata mu postapka toi sam mi kaza 4e e postapil ujasno s men i sega mu e mnogo gadno...emi kvo da se prai-naistina ne mi se jivee 6toto niama za kvo no 6te se opitam da go prejiveq i 6te vidim dali 6te stane ne6to po taka......mersi za vsi4ko na vsi4ki-6te 4akam o6te mneniq i saveti!blagodarq vi

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    ne mi se jivee 6toto niama za kvo no 6te se opitam da go prejiveq
    Познато
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Просто не иска да има връзка и както каза го е страх..сигурно от разочарование!
    А защо не продължите както до сега?
    Дръжте се като гаджета,но дефакто не се наричате така!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ооо Момчето си е право.Какво искаш да тръгнете, после да се скъсате и повече да нямате нищо общо ли За момчетата приятелството е много по-ценно.Това че иска да не тръгвате доклазва колко са му силни чувствата и колко много те цени.Не разбра ли
    Щом си е признал, че те наранява значи това м/у вас не е детска работа

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е, кажи му очевидното - между вас е припламнала любовта и няма място за чисто приятелство. Има два изхода от това - или ставате гаджета, щом и той те харесва или скъсвате отношенията, защото при такива обстоятелства и приятели малко трудно ще ви е да бъдете. А той...каква причина може да има, че да не иска д аима връзка с теб?!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    pri4ina-10 meseca mi biaha nujni da go otarva ot biv6ata-razo4arovanie ot momi4eta......................
    no az go varnah kam jivota-pone toi taka mi kaaza.!

Zdravei!Mnogo gadno e postapil s teb!Spored men ne go e strah ot tova da ste si blizki,a ot etiketa ,,gadjeta,, !!!A na teb ne ti e nujno da se narichate gadjeta,a da se obichate i razbirate,nali?Taka che moiat savet e da prodaljavate, kakto dosega!! ))
    I kakvi sa tezi prikazki ,,Ne mi se jivee,,?!Ia se stegni i gore glavata!! ))) Don,t worry,be happy!! ))

Фен
    Град
    Planet Earth
    извинявай, че ти го казвам, но той е напълно прав щом 10 месеца си го "отървавала" от бившата, значи е много вероятно той все още да се чувства уязвим и да не иска да бъде отхвърлен, или да стане така, че да отхвърли теб... просто не е готов за връзка но това, което е направил показва, че наистина много държи на теб. Трябва му време за да убеди себе си, че може да поддържа пълноценна връзка и да бъде щастлив. Ако си готова да го чакаш, бъди негова приятелка, нека знае какво чувстваш, и рано или късно ще преодолее страха си. Искрено ти пожелавам това да стане скоро
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Guest
    mi dai mu vreme

Мега фен Аватара на koalka
    Стара тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си