.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ще спя с
    гаджето ест.(няма да мра девствена,я)
    допада ми тая идея...и аз тей..пък после ше се самоубивам)
    и такова...ше намеря един от бившите му да му кажа че му прощавам нали....ще отида после при едно друго момче......и ще му кажа че го обичам...после ще кажа на най добрия ми приятел че го обичам повече от всичко на света...на най добрата ми приятелка също...тва най много за..... 2 часа и после бум....добре че съм на 7 етаж..

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    MM Kfo li bih napravila...Ami nai veroqtno 6te kaja na si4ki kolko mnogo gi bi4kam.Chte se izvinq na vsi4ko jivo koeto sam zasegnala axaxa :P :P mmm 6te napravq lud kupon v nas 6te naduq muzikata do dypka 6e se napiq....a posledniq[2]den 6te prekaram s gadjeto i nqkoi friends a i s mam4eto i s tatko

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ще ги прекарам с наще и с мойте бест фриендс.Ще се опитам да се науча да плувам.Ще целуна момчето, което винаги съм обичала.Ще отида в даскало и ще си изгоря математиката заедно с даскала.Ще изгоря и физкултурния салон, а на учителката ще открадна сички дрехи да ходи гола да се види ква е грозна.Ще си изхарча сичките пари за шоколад.Ще се опитам да се запозная с ЛП и/или Ейми Лее. Awe ще си прекарам супер яко и ще умра щастлива с наще :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mnogo ste divi vsi4kite be! Az puk bih se zatvorila v staiata si bih si do4la knijkata do kraia.

ще гледам да се накефа максимално много... ще карам супер диво колело за макс адреналин , с колата същото ще се видя с най-добрите приятели и приятелки на 2-рия ден вечерта и ще се пиеме докато свърши света,... ама де да знам... ще стане кпон

"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Истината е че представа си нямам..Може би бих казала на всичките си любими хора коико много значат за мен..После бих Заминала за София...За да отида на любимото си място..Ако ще мра поне да е на красиво място.. ..и бих прекарала последните си часове там с приятели...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Shte eba pone 3 pati , shte se sboguvam s the family i kato ostane 1 min skacham ot nai-visokiq blok, koito namerq, ama kato PTICAAAAAAAA
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Супер фен
    Ами ще се направя това което не съм направила до сега ... и на края ще се гръмна защотото не искам да виждам как идва края на света

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    amii az 6te se napiq kato za posledno 6te se iz4ukam su6to kato za posledno :P sled tva 6te se nadrusam za purvo i za posledno na drugiq den 6te otrezneq i 6te vidq qsno i to4no kak staa to4no tva ne6to nare4eno KRAQ NA SVETA i 6i umra kat za purvo i posledno

Ще хапна и пиийна кат за последно

Повече от фен
    Добре ве хорица защо не направите тези неща без да идва края на света? Защото глупави или не - това са неща, които искате да направите, но все нещо ви спира. Дръжте се максимално освободено и без задръжки! Бъдете себе си! Защо не живеете всеки ден като за последно? Голям купон е казвам ви Знаете ли - аз до преди известно време бях доста сдухан и просто ме бе6е срам да направя някои неща, но напоследък докато се базикаме с приятели и си фантазираме, аз взема 4е направя най-нео4аквано нещото,за което сме говорили. Така не съжалява6,4е не си направил нещо или пр... Пък и е готино, когато в компанията говорят - тоя къв е луд, ако знае6 какво направи Пробвайте, забавно е! Оба4е неща, които не вредят на здравето ви! Бъдете щастливи!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    Добре ве хорица защо не направите тези неща без да идва края на света? Защото глупави или не - това са неща, които искате да направите, но все нещо ви спира. Дръжте се максимално освободено и без задръжки! Бъдете себе си! Защо не живеете всеки ден като за последно? Голям купон е казвам ви Знаете ли - аз до преди известно време бях доста сдухан и просто ме бе6е срам да направя някои неща, но напоследък докато се базикаме с приятели и си фантазираме, аз взема 4е направя най-нео4аквано нещото,за което сме говорили. Така не съжалява6,4е не си направил нещо или пр... Пък и е готино, когато в компанията говорят - тоя къв е луд, ако знае6 какво направи Пробвайте, забавно е! Оба4е неща, които не вредят на здравето ви! Бъдете щастливи!
    Много си прав. Искам ми се наистина да можех да изжвявам пълноценно всеки ден от живота си, да не съжалявам, че съм пропуснала нещо.

А иначе по темата:
    - бих казала на най-близките ми хора какво чувствам към тях, колко много ги обичам и бих им се извинила за пътите, когато съм ги наранявала
    - бих се опитала да сбъдна част от мечтите си
    - може би бих прекарала последните си мигове на някоя красиво и спокойно място с най-близките ми хора
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dance_princess
    Много си прав. Искам ми се наистина да можех да изжвявам пълноценно всеки ден от живота си, да не съжалявам, че съм пропуснала нещо.
    Си4ко добре, Dance_princess - благодаря за одобрението, но защо да не може6 да го прави6? какво ти пре4и? в крайна сметка, ако наситина искаме нещо никой не може да ни спре. Пък и да не отварям тема за 4ове6кото съзнание,щото не можете да ми затворите устата айде успех и живей така, както ще бъде6 щастлива

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    Си4ко добре, Dance_princess - благодаря за одобрението, но защо да не може6 да го прави6? какво ти пре4и? в крайна сметка, ако наситина искаме нещо никой не може да ни спре. Пък и да не отварям тема за 4ове6кото съзнание,щото не можете да ми затворите устата айде успех и живей така, както ще бъде6 щастлива

Опитвам се, но все нещо ме спира. Просто съм си такава- на моменти съжалявам, но все пак това съм си аз с всичките ми качества и недостатъци.
    Радвам се, ако ти живееш така, както искаш и нищо не те спира
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

shte se napia, shte ida shte kaja na vsichki hora koito poznavam kvo mislia za tiah i nakraia shte si napravia niakoe grandiozno samoubiistvo

То и края на света да дойде, аз ще разбера впоследствие. Толкова съм разсеяна и заблеяна. Така че не мисля да правя нищичко.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Повече от фен
    Алкохол,дискотеки и кръчми докато умра,а не докато дойде края на света с най-близките ми :>

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Ще се опитам да се видя с възможно най-много приятели и роднини,ще им кажа колко много значат те за мен,колко ги обичам и уважавам..и ще гледам да прекарам остатъка от времето на места,които ми припомнят неща от детството..а,и сред природата също.И така вече последните часове ще си направя една равносметка как съм изживяла живота си,а може би и ще пофилософстваме с приятели какъв е бил смисълът на съществуването и какво ще бъде след нас ...Но както и да е,надявам се това да не се случи в скоро време...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Яяяя Инка кфа тема била пуснала При тфа нова

Мии аз ако знам че имам само още два дни ше гледам да се видя с всички хора дет обичам да се сбогувам с тях...и от там да се веселя колкото може повече .... ба ли го...не съм много по последните моменти
    Може би все пак ще провам сякфи наркотици да видя кфо е )
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Ще правя секс.
    Ще се надрусам.
    Ще пуша трева.
    Ще си направя пиърсинг.
    Ще си направя татуировка.
    Ще се подиграя на някоя пача.
    Ще се намизерствам за последно.
    Ще кажа на хората,които обичам колко ги ценя.
    Ще отида при човека,който обичам най-много от всичко,ще го прегърна и ще умра.
    (през цялото време ще слушам метъл)
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Ще ида на морето винаги съм искал да умра до море или океан - за да може водата да премине през мъртвото ми тяло и да изчисти всичките ми земни грехове ... .

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    6e napravq vsi4ko koeto sum iskala da napravq, sq ne moga da se setq kvo
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Принципно ще направя нещата, които никога не съм правила, а именно:

1. Ще отида да гръмна някого. Томболата ще спечели някоя чалгаджийка най-вероятно.
    2. Ще скоча с бънджи.
    3. Ще замина за Америка (NYC), за да си осъществя мечтата.
    4. Ще открадна кола и ще я подкарам, за да не умра без да съм карала.
    5. Ще кажа нещата за бившите ми близки хора, които никога не съм казвала, за да докажа на света, че хората не са такива, каквито изглеждат.
    6. Ще се надрусам (никога не съ го правила).
    7. Ще пия яко абсент.
    8. Ще завърша с ритуално самоубийство на обществено място. Ще бъде нещо интересно, може би ще се подпаля като вещица, или ще се взривя като казмикадзе. Нещо, което хората ще запомнят.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

fake
    Guest
    хахаа баси старата тема
    общо взето същото си е останало
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ще се напия,напуша,надрусам,ще спя с
    гаджето ест.(няма да мра девствена,я)
    ще скоча с бънджи,...окей де може и да потичам гола по улиците
    после ще открадна една хипер яка кола и ще я подкарам с
    минимум 200 км/ч,и точно минута преди да свърши света
    ще се разбия някъде
    ахах аз съм била бахти болния мозък... :P
    [/b]мдае

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Ще пия бира,ще ям боб и мазни кИфтета и точно в момента,когато земята ще се разцепи и ще зейне огромна пропаст,която ще погълне всички аз ще пръцна ефектно.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си