.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Бих казала на всички мои близки хора, че много ги обичам /тъй като аз рядко го казвам/, бих обиколила нощна София, бих се надрусала /би било интересно да опитам ако наистина идва края на света/, бих се напила... Всъщност бих се довършила още преди да минат тези два дена...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ами аз ще се разходя в Борисовата с човекът, който обичам, бих отишла някъде на кръчма с другарите, бих се видяла с хора, които по принцип не съм виждала отдавна.Бих изгледала "Аризонска мечта" и яла много сладолед.Ще слушам много Нова Генерцаия!Баси толкова неща искам да направя, а два дена май няма да ми стигнат!Кофти!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Еми ето ги подредени:
    1. Ще се дрогирам много здраво, с възможно най качественото.
    2. Няма да спирам да правя секс.
    3. Ще ограбвам.
    4. Ще взема първата яка кола и ще е надуя до дупка, особено пред куките.
    5. Ще се пробвам да полетя.
    6. Ще се опитам да съм хирург, поне за 1 бърза операция.
    7. Ще се сбия много здраво.
    8. Ще скоча с бънджи.
    ....................... и още много глупости
    И точно секунда преди да умра, ще помоля за опрощение за всички грехове, и ще отида в рая

fifi_friend
    Guest
    ПЪРВИЯТ ДЕН СИ ДАВАМ РАВНОСМЕТКА, А ВТОРИЯТ - ДЕЙСТВАМ!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    еми ... 6те пробвам си4ки наркотици които не съм пробвала ... 6те се из****м с момчето което адски харевам ... 6те надуя музиката ... 6те се напия 6те викна приятели и не ми пука колко е 4аса 6те забрава за времето ... 6те права какфото си искам когато си искам с които си искам .... независимо от ни6то ... ))) преди вси4ко да свърши 6те отида при у6евите 6те ги нахрана едно хубаво 6те се надрусам пред тях... последните два дни 6те се върховни!!!
    ЕхХххХхх мечти ....
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az poprincip jiveq vseki den vse edno mi e posleden...kazvam vsichko v momenta,kogato iskam da go kaja...no ponqkoga se sluchva i taka che ne vinagi pravq pravilnoto neshto..naranqvam hora,drugi naranqvat men..tova e jivota...taka che bih napravila neshta,koito sum propusnala...ne sa mnogo,no pone shte umra shtastliva,che sum izjivqla edin naistina prekrasen jivot i sum minala prez trudnostite s gordo dignata glava-neshtoto,koeto ne vseki moje da napravi

Супер фен
    ще се надрусам мн яко.. ще правя мн секс.. ще набия една путка която мн ме нерви.. ще бягам и ще крещя по улиците.. ще слушам любимите си песни.. абе ще си изкрейзя на макс.. и вече накрая ще се качим на блока с мойте приятели и ще изпушим един к0з за последно.. и като дойде края ще умра с усмивка.

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Ами..бих отишъл при момичето, което обичам, и бих й казал, че тя е всичко за мен и ще прекарам двата дни с нея .. през това време ще се извиня на всички, които съм ги обидил и че мн ги обичам и ценя.. общо взето е това

Голям фен
    Град
    sofia
    mai ima6e takava tema samo 4e dnite bqha 7...i az pak 6te si go kaja tova koeto iskam nai mnogo ...6te obera banka..6te leta s smolet..awe mn ne6ta 6te prava ama sega tva sa za koito se se6tam
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ще кажа на някои хора неща които иначе не бих казала, ще карам кола, иска ми се на някое по оживено място да направя простотия. като цяло правя това което искам затова сега не се сещам други работи
    "Целувка за лека нощ"

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    мии ще скоча с парашут,ще карам кънки на лед,ще тичам,ще скачам на ластик,ще пия кафе с мляко и лед с приятели,ще спя с гаджето,ще си поръчам пица,ще гледам някоя яка комедийка,ще се усмихвам,ще ида на вечеря с наще в някой ресторант иии така..
    Fuck me,i am famous!

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    ше се самоубия..винаги съм го мечтала...
    и по конкретно ще скоча от прозореца - винаги съм искала да полетя
    а преди това: ще кажа на всички скъпи хора колко ги обичам! Ще кажа на всички гадни същества всъщност какво мисля за тях! Ще се кача на кон и ще препусна в галоп. Ще открадна няква супер кола и ще се състезавам, въртя и правя дрифтове също така ще се кача и на мотор... Ще скоча с парашут. Ще убия някой човек просто за да видя каква е тръпката-за това не съм сигурна-нали съм добричка..ама си имам тъмната страна... А да-ще се наям с ТОНОВЕ сладолед и шоколад... Ще се спусна по парапета в блока, с риска да се пребия... Ще се изкрещя като ненормална и ще прегръщам хората. Ще правя още неща, които да ми вдигнат адреналина - скачане с бънджи и т.н. Ще спя с Джордж Клуни - хахаха, ква глупост изръсих!!! Всичко това, бед последното
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

em mnogo ne6ta...napraoo nz kak 6te smogna:
    1.6te izteglq nqkav ogromen zaem ot bankata...6te se voza na vsi4ki vazmojni prevozni sredstva...6te si kupq nai qkite drehi na sveta i 6te otida v Hollywood da vidq istinskite zvezdi!
    2.6te kaja na absolutno vsi4kite si prqteli kolkoooo mn gi obi4am...
    3.6TE SE OJENQ ZA NQKOII NAISTINA SLADUK TIP...(NADQVAM SE DA PRIEME PRI POLOJENIE 4E MU OSTAVAT 2 DENA JIVOT NQMA KO DA GUBI)...:]
    4.bih se opitala da osu6testvq vsi4kite si me4ti: da se ka4a na aifelovata kula...da se vozq na nai ogromnoto viensko kolelo ...s Chad and Vin Diesel :]

ne mi se misli....prosto0o0o....dano ne idva skoro
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!

Уфф ами,какво ли,ще кажа на някои хора колко ги обичам,ще целуна сестра ми,майка ми и баща ми и ще им благодаря за всичко което за направили за мен.Ако мога ще отида до Царево и от там с две за мен много специални приятелки ще отидем на арапя и ще гледаме морето,докато не изчезне,не искам нищо друго...
    А ако не мога,ще си легна на леглото и ще мисля за всички хубави моменти и за всички хора който са направили нещо за мен,искам само да пукна с една дебилска усмивка...

Да,да колко съм скучна и старомодна

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    ще направя така, че да не умра сам за да има с кой да си говоря по пътя

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ще се депресирам ужасно много, ще рева постоянно и ще се самосъжалявам... Не ща да умирааааааааммм... Може би ако се престраша да изляза от нас (Не бих искала да ме блъсне кола в последния ден от живота ми) ще се кефя на слънцето, на тревичките и птичките, ще кажа чао на мама и тати, ще отида при моите хора и ще се напия до смърт...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си