- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкажете мнението си за възрастта подходяща за първия път!
15 yahre alt![]()
15-16godini
Над 16![]()
![]()
Keep It Real!!!
Ме ТооПървоначално написано от AMG-to
sled 16
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
az mislq 4e vseki si re6ava sam.Ne moje da kajesh opredelena vyzrast
20-20+ ??nqma znachenie vuzrasta
ами аз преди доста време (4-5 години), когато секса все още ми се струваше доста далечна работа и само прогнозирах, бях казала, че мисля, че 16 години е най-добре. и точно така се случи и мисля, че беше много подходящо време.но е много индивидуално, зависи от момента, човека с когото си, акъла на който си. а не да кажеш 'преди 17 трябва да го направя!' и да го направиш само, за да мине. това е безмислено.....
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Ми аз не мисля,че има толкова голяма важност на колко години си,а по-скоро как се чувстваш психически,дали си готов/а да го направиш..
Е като изключиме некви 12-13 годишни..
Мисля,че нормалната вазраст е около 16-18 год
ami dosta e smeshno nqkakvo si nedorazvito oshte 12-13 godishno momi4ence da mi e praska s 20 i neznam si kolko godishni maje taka 4e,pomislete si malko kakvo pravite,malki ste oshte be!!!!
I az sam na tova mnenie !!!Първоначално написано от slun4ice
![]()
Ich will eure blIcke spuren
jeden herzschlag kontrollieren!
rammstein
Abe hora ako dvama se obi4at nqma zna4enie vuzrasta stiga da se 4uvstvat gotovi i momi4eto da ima dostatu4no doverie na mom4eto i da iska da e s nego,razbira se toi trqbva da q predrazpoloji za da se otpusne i vsi4ko e kakto trqbva.Li4no az go napravih na 15 priqtelq mi be6e na 22 i 1 put ne be6e koi znae kakvo no sled tova si e super i ve4e 2 godina sum s nego i ne sum mu izneverila nikoga i mnogo si go obi4am.![]()
Ami az mislja 4e 17-18 i nagore e ve4e normalno.Predi tova daje i tjaloto ti ne se e razvilo napulno, puk i sled 17-18 godini ve4e znae6 mnogo ne6ta i e po malko verojatno da napravi6 njakoija glupost, 6toto ako go napravi6 na 15 moje sled vreme da sujaljava6 6toto 6te nameri6 po podhodja6t 4ovek koito da iska6 da ti e bil pruv. Pone taka mislia![]()
i spored men tolkova !vie ludi li ste 15-16!ot tova moga samo da si pravq izvoda kakva e vyzrassta na vsi4ki tuk,da ne govorim 4e kogato se pravi na tolkova godini v pove4eto slu4ai ne e s "pravilniq 4ovek",na kogoto mojete da imate doverie i belqta e gotova,za6toto mnogo mom4enca i momi4enca smqtat za napylno nenujno da se obrazovat kakvo e bezopasen sex.da ne govorim 4e spored ginekolozi i sexosozi vyzrassta e 20!a 4ak kym 30godi6na vyzrast se smqta, 4e jenata polu4ava nai-golqmo udovolstvie ot sex!taka 4e...Първоначално написано от ElecTRonicA
a ve 4esno da kaja az si go napravih na 15 no ne e 4ak tolkova vajno za godinite a koga se 4uvstav6 gotov i koga ti se iska na teb samo 4e vajnoto e da go napravish s 4ovek koito 6te ti e priqtno i nqma da e ei taka prosto zaradi seks a6te e zaradi dvama i zaradi ne6to pove4e ot edno ebane.Pak i vajnoto e da si dovolen /dovolna nakraq nali a ne da sajalqva6 tai4 etrqbva d e s 4oveka koito 4uvstav6 z apodhodqsht pak za vazrasta kogato se 4uvstva gotov 4ovek i kogato mu doide vremeto az 4uvstvah gotova na 15 no za sajalenie ostanah razi4arivana za6tto mojebi prosto sam imala prekaleno golemi o4akvaniq koito ne se sbadnaha togava
16-18![]()
Az smqtam, 4e na 17-18 e normalno da pravi6 sex... :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
a ne e li kogato oseti6 4e si gotova i go iska6 ?!?!? k`vo ako si gotova i o6te ne si na 16 6te 4aka6 za da go napravi6 ?! kogat si gotova - togava ,ebati nqma to4ni godini !!!!!!!!!!! po dobre e kogato si na 15-16,no vse pak ... ! are![]()
[b]i az taka smqtamПървоначално написано от AMG-to
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
Samo da ne si na 12 primerno i da se misli6 za golqmata rabota...Ina4e mislq 4e sled 15,16 moje6 da izpita6 istinska naslada ot sexa i zatova tova e nai-podhodq6tata vyzrast
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
16-17
Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!
mi spored..men nqma to4na vazrast..ako edin go naprai na 13 a drug na 18 naprimer..nikoi ot tqh nqma da e o6teten ili nakazan ili nabit..koi kogato e gotov togava!!!!
tva naistina si e nai-podhodq6tata vuzrastПървоначално написано от leona
![]()