.

Виж резултатите на анкетата: Аз мисля че подходяща възраст за започване на полов живот при момичетата е:

Гласували
117. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 13-14години

12 10,26%
  • 15-16години

68 58,12%
  • 17-19години

37 31,62%
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    15 yahre alt

Guest
    15-16godini

Над 16
    Keep It Real!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    vseki sam si re6ava az sum za 17-19години
    Ме Тоо

Град
    България
    sled 16
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

Guest
    az mislq 4e vseki si re6ava sam.Ne moje da kajesh opredelena vyzrast

rikk
    Guest
    20-20+ ?? nqma znachenie vuzrasta

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    ами аз преди доста време (4-5 години), когато секса все още ми се струваше доста далечна работа и само прогнозирах, бях казала, че мисля, че 16 години е най-добре. и точно така се случи и мисля, че беше много подходящо време. но е много индивидуално, зависи от момента, човека с когото си, акъла на който си. а не да кажеш 'преди 17 трябва да го направя!' и да го направиш само, за да мине. това е безмислено.....
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Повече от фен
    Ми аз не мисля,че има толкова голяма важност на колко години си,а по-скоро как се чувстваш психически,дали си готов/а да го направиш..
    Е като изключиме некви 12-13 годишни..

Супер фен
    Град
    София
    Мисля,че нормалната вазраст е около 16-18 год

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

ami dosta e smeshno nqkakvo si nedorazvito oshte 12-13 godishno momi4ence da mi e praska s 20 i neznam si kolko godishni maje taka 4e,pomislete si malko kakvo pravite,malki ste oshte be!!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Sled 16
    I az sam na tova mnenie !!!

Ich will eure blIcke spuren
    jeden herzschlag kontrollieren!
    rammstein

HuHoPMa/\Ha
    Guest
    Abe hora ako dvama se obi4at nqma zna4enie vuzrasta stiga da se 4uvstvat gotovi i momi4eto da ima dostatu4no doverie na mom4eto i da iska da e s nego,razbira se toi trqbva da q predrazpoloji za da se otpusne i vsi4ko e kakto trqbva.Li4no az go napravih na 15 priqtelq mi be6e na 22 i 1 put ne be6e koi znae kakvo no sled tova si e super i ve4e 2 godina sum s nego i ne sum mu izneverila nikoga i mnogo si go obi4am.

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от HuHoPMa/\Ha
    Abe hora ako dvama se obi4at nqma zna4enie vuzrasta
    Има значение!Представи си, че са на по 12-13 години???Не е нормално едно 13годишно момиче да води полов живот!Та те са още деца...а според мен...16години

Повече от фен
    Ami az mislja 4e 17-18 i nagore e ve4e normalno.Predi tova daje i tjaloto ti ne se e razvilo napulno, puk i sled 17-18 godini ve4e znae6 mnogo ne6ta i e po malko verojatno da napravi6 njakoija glupost, 6toto ako go napravi6 na 15 moje sled vreme da sujaljava6 6toto 6te nameri6 po podhodja6t 4ovek koito da iska6 da ti e bil pruv. Pone taka mislia

info
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ElecTRonicA
    Ме Тоо
    i spored men tolkova !vie ludi li ste 15-16!ot tova moga samo da si pravq izvoda kakva e vyzrassta na vsi4ki tuk,da ne govorim 4e kogato se pravi na tolkova godini v pove4eto slu4ai ne e s "pravilniq 4ovek",na kogoto mojete da imate doverie i belqta e gotova,za6toto mnogo mom4enca i momi4enca smqtat za napylno nenujno da se obrazovat kakvo e bezopasen sex.da ne govorim 4e spored ginekolozi i sexosozi vyzrassta e 20!a 4ak kym 30godi6na vyzrast se smqta, 4e jenata polu4ava nai-golqmo udovolstvie ot sex!taka 4e...

a ve 4esno da kaja az si go napravih na 15 no ne e 4ak tolkova vajno za godinite a koga se 4uvstav6 gotov i koga ti se iska na teb samo 4e vajnoto e da go napravish s 4ovek koito 6te ti e priqtno i nqma da e ei taka prosto zaradi seks a6te e zaradi dvama i zaradi ne6to pove4e ot edno ebane.Pak i vajnoto e da si dovolen /dovolna nakraq nali a ne da sajalqva6 tai4 etrqbva d e s 4oveka koito 4uvstav6 z apodhodqsht pak za vazrasta kogato se 4uvstva gotov 4ovek i kogato mu doide vremeto az 4uvstvah gotova na 15 no za sajalenie ostanah razi4arivana za6tto mojebi prosto sam imala prekaleno golemi o4akvaniq koito ne se sbadnaha togava

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Az smqtam, 4e na 17-18 e normalno da pravi6 sex... :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

a ne e li kogato oseti6 4e si gotova i go iska6 ?!?!? k`vo ako si gotova i o6te ne si na 16 6te 4aka6 za da go napravi6 ?! kogat si gotova - togava ,ebati nqma to4ni godini !!!!!!!!!!! po dobre e kogato si na 15-16,no vse pak ... ! are

[b]i az taka smqtam

LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Samo da ne si na 12 primerno i da se misli6 za golqmata rabota...Ina4e mislq 4e sled 15,16 moje6 da izpita6 istinska naslada ot sexa i zatova tova e nai-podhodq6tata vyzrast
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

16-17
    Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi spored..men nqma to4na vazrast..ako edin go naprai na 13 a drug na 18 naprimer..nikoi ot tqh nqma da e o6teten ili nakazan ili nabit..koi kogato e gotov togava!!!!

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от leona
    az smqtam 4e e nai podhodq6to mejdu tiq godini 15-17
    tva naistina si e nai-podhodq6tata vuzrast

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си