Tyi kato az v momenta sym ot drugata strana, t.e. v chujbina. I ot veche poveche ot mesec ne sym vijdal horata, na koito tolkova mnogo durja moga spokoino da ti kaja che spodelyam tova mnenie. Adski si prava che na choveka sys sigurnost mu e mnogo mychno za vsichko i za vseki.
Nyama sekudna, v koyato da ne mislya 7za Bulgaria, za Stara Zagora, za horata, s koito prekarah moje bi nai-prekrasnite si migove v jivota. Reve mi se... i kolkoto i malko hora da si priznavat... da reva naistina s istisnki sylzi i adski mnogo.
Mychno mi e... I nai-loshoto e che nishto ne moje da se napravi. Pisha si vseki den s povecheto hora, na koito durja, s nyakoi ot tyah se chuvam ama... chuvstvam otdalechavane. I me e strah! Adski mnogo me e strah che moga da zagubya priyatelite si.
Tuk oshte nyamam takiav i nadali nyakoga shte imam pak takiva kakvito imah v Bylgaria. Sviknal sym da ne se zaricham ama nyakak go useshtam.
Strahyt e losho neshto...
A kolko mnogo byaha bezsunnite noshti i kolko shte bydat... Jivotyt e gaden. Za vsyako neshto tryabva da se lishavame ot drugi... I mnogo BOLI!