- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~Любовта?~
Та какво е онова дълбоко чувство?
Копнеж да бъдеш до другия,да му даряваш цялата си нежност,да го опсипваш с милостта си,да го караш да се чувства щастлив,да изпиташ най-върховна радост само като го зърнеш и да мечтаеш да бъде винаги с теб,да бъде с твоята душа,да те изслушва,и ти-него...но всъщност по какъв начин се поражда това? Как става? Какво се случва с човека в един такъв момент? Някога били ли сте взаимно влюбени? А мислите ли,че тази,истинската Любов излиза от границите на плътското? Можете ли да твърдите,че сте я изпитвали? А били ли сте нещастно влюбени,усещали ли сте,че нямате начин да дарите на любимия си човек онова,което бихте желали? Преобръща ли се нещо у вас при мисълта за най-прекрасното за вас същество? Подкосяват ли ви се краката? Чувствате се силни или слаби? Имате ли чувството,че в един такъв момент държите целия свят в ръцете си? Искате ли да извикате пред всички с пълен глас: "Обичам го!!!!!",да го целунете с най-голямата си страст,да бъдете...негова утеха и негов живот...
А как се влюбвате според вас-от невероятната ви нужда да дарявате и получавате обич,от необходимостта да търсите и намерите сродна душа или само защото сте открили правилния човек? Залъгвали ли сте се? Подвеждали ли сте се? Самозалъгвали ли сте се? Какъв е вашия любове свят? Какви са чувствата ви... Обичате ли ?!
Миличка,такава тема вече имаше но нищо.Да изпитвала съм любов но тя е най-нишото и най-величественото чувство.Да имало е взаимно влюбване.Имало е и дни в които нз защо живея!Има песни който разкриват сърцето ми.Просто има много думи за любовта!!!![]()
Любовта и плътското нямат нищо общо. Всички сме изпитвали нещастна любовНо това е реалноста няма на къде... Обичала съм истински и наистина е неверояотно чувтсвото
А чувствата са ми били много дълбоки, но не винаги в повечето случай момчето "само ме кефи" :P
Да!Истинска Любов има и всеки,който я е изпитал знае,че срещнеш ли я разбираш,колко самотен си бил до сега..Колко много от живота не си познавал и най-важното колко много красота си подминавал забъразн в глупавото си ежедневие...А за несподелената любов..Та кой не я е срещал..?!?..Тя е част от живота ни..Независимо дали ни харесва или не..Но срещнеш ли истинската Любов всичко друго губи значението си...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Tова, което си написала за любовта, всичките тези въпроси, които като че ли само предполагат отговора си е страхотно. мисля, че сама си описала любовта доста добре. Някъде бях чела, че любоета не е нищо друго освен хиляди малки движения и действия, които всички ние бихме искали да можем да опишем с думи. Аз съм се влщбвала и споделено и несподелено. Мисля, че и обич съм изпитвала, но винаги може да се намери по-силно чувство от това, което си запозмнил, защото любовта винаги е като за първи път.
В началото двама човека може да ги свърже и едно плътско привличане - виждаш едни красиви очи, а той - хубаво тяло, виждаш в него един силен мъж, в който подсъзнателно намираш закрила, а той в теб - една красива жена...И така става физическото привличане. След това започвате да се опознавате, да прекарвате време заедно и ако и душите ви се харесат тогава се появява обичта. Защото , ако влюбването е физическо, то обичта е духовно чувство. Не сте ли се чувтсвали на небето, когато сте влюбени? Сякаш досега сте били счупена фигурка и сега в него/нея сте намерили другата частичка и сте сглобили картинката...Може би и аз не знам колко съм права, но един ден с развитието на науките ще се разбере съвсем точно какво е любовта. За сега тя е единствения начин да видиш Рая жив![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Сега няма да пиша много, защото нито имам време, нито ми идва нещо наум в момента, мисля че всеки, който вярва в любовта, знае какво точно е тя. Пък и бая сте написали за нея, макар и не чак толкова много хора.Но аз искам да добавя само няколко думи, от една песен, коята слушах преди време, и която много обичах...."ЛЮБОВТА Е САМО ЗА ХОРА СЪС СЪРЦА!" Мисля че това за сега е достатъчно![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Да...много се е изговорило за любовта,но каквито и определения да и даваме пак няма да бъде достатъчно за да опишем вълшебното чувство.
Според мен любовта има общо и с плътското( но не с онова животинското,което задоволява само физически нужди).Самото чувство наистина е духовна висота,но когато обичаш някого постоянно си мечтаеш да го целунеш,погалиш или прегърнеш.Не става въпрос за секс,а просто за милувки и желание човека до теб да бъде щастлив.
Влюбена,ти с повечето си въпроси си дала и съответия отговор.Успяла си да опишеш любовта.
Аз имам почти 3 годишна връзка и мога да кажа,че с всеки изминал ден става все по-хубаво и по-хубаво.Определено ми се подкосяват краката и определено нещо в мен се преобръща когато мисля за приятеля си.Едновременно се чувствам и силна и слаба.Силна,защото тази обич ме крепи и ми дава сили и смисъл за живот,а слаба - чувствам се зависима от човека,когото обичам.Той за мен е като наркотик.Когато ми липсва,когато му е тъжно,когато просто не е добре аз съм като болна.И понякога като че ли съм безсилна,за да направя всичко в живота му розово...
И...много пъти съм имала желание да изкрещя "Обичам те" ,за да ме чуе целия свят и да разбере за щастието ми.Правила съм го.Определено не ме е чул целия свят,но...важното е,че го чува този към когото са насочени думите и чувствата ми![]()
Да...ОБИЧАМ,никога преди не съм обичала така и искам тази магия да е част от живота ми завинаги.Точно тази любов,точно тази обич,точно този човек...Да бъде винаги толкова истинска и чиста както през 3-те най-прекрасни години в живота ми.Защото,ако не изпитвам или получавам толкова нежност,топлина,разбиране, одкрепа,щастие,желание,бол ка,страх...аз няма да водя пълноценен живот.
Не става въпрос за самите чувства,а за чувствата на НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯ И ВАЖЕН ЧОВЕК ЗА МЕН,защото само от него мога да получа всичко за което съм мечтала някога.
"Истинската любов никога не протича гладко" - не помня кой го е казал това,но е факт.
Между другото това много ми хареса:
"За сега тя е единствения начин да видиш Рая жив "
Ей,ГЕНИАЛНА мисъл ! Браво Josefinne.Чудесно си го казала.![]()
Любовта наистина е земния РАЙ !
Първоначално написано от Анонимко
tva me kefi i e naistina vqrno
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Много стара тема , преди 2 години и тук мога спокоино да си наваксвам
miscellaneous_370.gif