Да...много се е изговорило за любовта,но каквито и определения да и даваме пак няма да бъде достатъчно за да опишем вълшебното чувство.
Според мен любовта има общо и с плътското( но не с онова животинското,което задоволява само физически нужди).Самото чувство наистина е духовна висота,но когато обичаш някого постоянно си мечтаеш да го целунеш,погалиш или прегърнеш.Не става въпрос за секс,а просто за милувки и желание човека до теб да бъде щастлив.
Влюбена,ти с повечето си въпроси си дала и съответия отговор.Успяла си да опишеш любовта.
Аз имам почти 3 годишна връзка и мога да кажа,че с всеки изминал ден става все по-хубаво и по-хубаво.Определено ми се подкосяват краката и определено нещо в мен се преобръща когато мисля за приятеля си.Едновременно се чувствам и силна и слаба.Силна,защото тази обич ме крепи и ми дава сили и смисъл за живот,а слаба - чувствам се зависима от човека,когото обичам.Той за мен е като наркотик.Когато ми липсва,когато му е тъжно,когато просто не е добре аз съм като болна.И понякога като че ли съм безсилна,за да направя всичко в живота му розово...
И...много пъти съм имала желание да изкрещя "Обичам те" ,за да ме чуе целия свят и да разбере за щастието ми.Правила съм го.Определено не ме е чул целия свят,но...важното е,че го чува този към когото са насочени думите и чувствата ми
Да...ОБИЧАМ,никога преди не съм обичала така и искам тази магия да е част от живота ми завинаги.Точно тази любов,точно тази обич,точно този човек...Да бъде винаги толкова истинска и чиста както през 3-те най-прекрасни години в живота ми.Защото,ако не изпитвам или получавам толкова нежност,топлина,разбиране, одкрепа,щастие,желание,бол ка,страх...аз няма да водя пълноценен живот.
Не става въпрос за самите чувства,а за чувствата на НАЙ-СПЕЦИАЛНИЯ И ВАЖЕН ЧОВЕК ЗА МЕН,защото само от него мога да получа всичко за което съм мечтала някога.
"Истинската любов никога не протича гладко" - не помня кой го е казал това,но е факт.
Между другото това много ми хареса:
"За сега тя е единствения начин да видиш Рая жив "
Ей,ГЕНИАЛНА мисъл ! Браво Josefinne.Чудесно си го казала.
Любовта наистина е земния РАЙ !