.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Problem

YEST
    Guest

Problem

Начи скоро са скарах мноо сериозно с майка ми шот разбра че пуша и ся тя почва да си внушава некви работи че штял съм да стана наркома гангсте и незнам си оште кво че по цял ден само съм гледал ка зема пари и да изляза някаде и не съм бил учел и някви такиа работи.Верно аз уча наи мноо по 1-2 часа ма се пак тва незначи че изобшто не уча вечер са прибирам най-късно девет а тя ми вика че по цял ден не съм са прибирал ако съм продълйавал тъй штяла да спре да ми дава пари и штяла да ма накажи да не излизам.Кажете ко да напрая че майка да разбере че тва дето тя си го фнушава не е вярно

Еми спри да пушеш. Ама наистина, а не само пред майка ти. Стара гъзария да се пуши я няма вече. Цигарите не ти давата абсолютно нищо освен, че те лишават от собствения ти живот. И другото се докажи, че притесненията и за училището са бесмислени, като го потвърдиш с дадени оценки.

fire_of_satan_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Еми спри да пушеш. Ама наистина, а не само пред майка ти. Стара гъзария да се пуши я няма вече. Цигарите не ти давата абсолютно нищо освен, че те лишават от собствения ти живот. И другото се докажи, че притесненията и за училището са бесмислени, като го потвърдиш с дадени оценки.

e da we, mnool e lesno da kaje6 taka
    ti pu6i6 li? edva li 6tom tolkova lesno go kazva6
    kakto i da e
    edno vreme kato bqh po malka i az imah absol7tno sy6tiq problem
    syjalqvam 4e ti go kazvam oba4e ni6to ne moje6 da napravi6
    prosto ni6to, trqq da mine vreme za da osyznae maika ti 4e da pu6i6 ne e narkomansko....i 4e 1-2h u4ene sa napylno dostaty4ni
    a do togava...vse taka 6te byde

Голям фен
    Град
    S o F i A
    bih te posuvetvala da si pogovorite seriozno-tova e edinsteviq na4in da se razberete obqsni i 4e mn.hora pu6at,ama t'va ne zna4i 4e 6te stanat ' стана наркома гангсте ',a btw na kolko godini si?
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Ще се успокои...да пушиш,то е ясно че не е наркоманско!
    По какъв начин можеш да я убедиш?
    Тя наистина явно си внушава...и не можеш да направиш нищо..ще свикне и ще престане!
    Ама откажи ги тез цигари..само се тровиш!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

mi da,nai-dobre sednete i si pogovorete...btw tova e prisu6to za po4ti vsi4ki roditeli spoko,6te svikne s vremeto
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

YEST
    Guest
    Абе цигарите няма да ги спра на 15г съм.Приказвах с майка тя каза искам да ги спреш и тва е.Аве надявам са да свикне иначе лошо за мене

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan_
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev

e da we, mnool e lesno da kaje6 taka
    ti pu6i6 li? edva li 6tom tolkova lesno go kazva6
    kakto i da e
    edno vreme kato bqh po malka i az imah absol7tno sy6tiq problem
    syjalqvam 4e ti go kazvam oba4e ni6to ne moje6 da napravi6
    prosto ni6to, trqq da mine vreme za da osyznae maika ti 4e da pu6i6 ne e narkomansko....i 4e 1-2h u4ene sa napylno dostaty4ni
    a do togava...vse taka 6te byde
    Kakvoto i da mi razpravqsh pushil sam v prodaljenie na 2 godini, a sega mrazq okolo men da se pushi.V momenta sam na 20 i tova za vas, e pone za zapitvashtiq palna gazariq. Koito ne se hvanal toi ne gi e otkazal. Tova e sashto i lipsa na volia. Savremennata medicina predlaga tolkova medikamenti za spirane-tabletki, davki, vaksini-samo da iskash no na vas izglejda gazariikata si e po vajna ot jivota vi!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Izvoda: Ne pu6ete

говори с маика си кажи и това дето си го писал тук може да те разбере
    miscellaneous_370.gif

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Как мое да пушите уе
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Темата е стара, а и е нарушена 7 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си