.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

ИСКАМ ГРУПА!!!!!!

Много искам да си направя поп ,рок или денс група !
    Обаче мисля ,че родителите ми са негативно настроени но ако все пак успея да ги умилостивя,трябват ми: композитори,поети,китарист и,солисти...изибщо всички които се чувстват заинтересовани да се свържат с мен!
    Имам само една молба ,ако може да сте от София...
    e-mail: nqkakva_luda@abv.bg
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хаха.. и моята приятелка иска да си направи група .. тя свири на китара що-годе. Мога да ти дам координати .. само дето има "мъниНък" ( ) проблем - тя е от Асеновград ( за информация - това се намира около ПЛД)

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Мога да пея ... особенно сръбско
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Страшна Рокгрупа ще сте

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

знам само че "Joey Tempest" (oт форума) има група май или свири в ткава... пишете си с него
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Са ,благодаря ви обаче съм седми клас и ми хрумна тая адскишантава идея точно сега ,когато ми е най-трудно...а и имам проблеми...
    Става дума ,че за рок или поп група трябва да сме от един град или поне два близки града ,защото пътуването ще е голяма пречка за репетициите...Второ ,щом пееш яко-супер!Обаче не ме устройва сръбско ,нали се сещате
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Цитирай Първоначално написано от love_bad_boys
    ...обаче съм седми клас...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Хахахаха, група не се прави просто така...Ти какво можеш- да пееш или? Не става да щракнеш с пръсти и да се появи всичко

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Мога да свиря на гъдулка. и да пея стари-градски песни.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Руският рок/метъл кърти отвсякъде, като се почне от Ария, до Аркона, Мириада, Театр Теней...много са добри

Супер фен
    Особено след три ракии уважавам сръбския рок на ЦЕца, и като позаргеем така преминаваме към сръбски хард рок Миле Китич и траш метал в изпълнение на адаша Бобан Здравкович
    2т. системно

Re: ИСКАМ ГРУПА!!!!!!

И мен ме бройте,че искам!Горе-долу се справям с пеенето,ама в писането на текстовете ще съм в свои води! Само,че съм от Ловеч.Ама нищо,нали за това има интернет.e-mail:luda_gusenica@mail.bg
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Хахахаха, група не се прави просто така...Ти какво можеш- да пееш или? Не става да щракнеш с пръсти и да се появи всичко
    stra6no mnogo mi pomaga6 ,blagodarq ti!Az puk sum tupa i si pomisli 4e 6tom 6trakna s prusti 6te se poqvqt vednaga 4ift barabani ,dve kitari i super qk impresario...mnogo ti blagodarq dobre 4e mi kaza!

Повече от фен
    Град
    Луната
    И аз съм навит.Обаче като гледам в момента само вокалисти се събрахме защото и аз щях да се кандидатирам аз съм от София.Относно текстописците до сега не съм писал текстове за песни имам само стихове ако се интересуваш поразрови се из форума или на hulite.net
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Guest
    Вокал - някой де да кряка лесна работа. Истински добър вокал - адски труден за намиране, особено мъжки такъв.
    Китара - ритъм се намира под път и над път. Добра соло китара също се намира, ама не толко лесно...
    Бас - обикновен басист (всеки де е свирил може). Добър басист - броят се на пръсти в Б-я
    Барабани - не вярвам да намериш, барабанистите са дефицит
    Клавир - момиченца де са дрънкали на пиано, мноо...

После трябва да се замислите над основните проблеми - репетиционна, усилвател, миксер, що годе добри колони, иснтрументи (ако си нямате), ефекти... За 2 бона горе долу може да се скалъпи нещо на средно ниво, ама все пак са значително малко де...
    Също така не препоръчвам хора с по-малко от 2-3 години стаж на инструмента си да се слагат на соло китара, барабани и клавир...

Знам това от опит... Принципно свиря соло китара... Пиша ви колкото да ви запозная какво ви очаква горе-долу... И най-важното имайте здрави нерви и разбира се почвайте с кавъри.

Guest
    Пак някви дет са пили много Кока-Кола

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вокал - някой де да кряка лесна работа. Истински добър вокал - адски труден за намиране, особено мъжки такъв.
    Китара - ритъм се намира под път и над път. Добра соло китара също се намира, ама не толко лесно...
    Бас - обикновен басист (всеки де е свирил може). Добър басист - броят се на пръсти в Б-я
    Барабани - не вярвам да намериш, барабанистите са дефицит
    Клавир - момиченца де са дрънкали на пиано, мноо...

После трябва да се замислите над основните проблеми - репетиционна, усилвател, миксер, що годе добри колони, иснтрументи (ако си нямате), ефекти... За 2 бона горе долу може да се скалъпи нещо на средно ниво, ама все пак са значително малко де...
    Също така не препоръчвам хора с по-малко от 2-3 години стаж на инструмента си да се слагат на соло китара, барабани и клавир...

Знам това от опит... Принципно свиря соло китара... Пиша ви колкото да ви запозная какво ви очаква горе-долу... И най-важното имайте здрави нерви и разбира се почвайте с кавъри.
    Благодаря ти,знам кво ме чака-толко много съм се интересувала преди да пусна темичката....знам ,че ще е много трудно
    УЕСНО НЕМА!
    А колкото до тези умните с кока колата и другите заядливци....като не искате да помогнете-не пишете ,че цакате цялата тема,моля ви се!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Страшна Рокгрупа ще сте
    xaxax

ако ви трябва нещо по за вокал аз съм доста добър в пеенето
    пък и съм тенордки глас така че ако искате ми пишете okb_petko@hotmail.com падам се фен на Evanescence
    демек обичам да си пея рок
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Guest
    тенордки глас
    Какво е това животно!?!??!?!?!

Правила за публикуване