- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ИСКАМ ГРУПА!!!!!!
Много искам да си направя поп ,рок или денс група !
Обаче мисля ,че родителите ми са негативно настроенино ако все пак успея да ги умилостивя,трябват ми: композитори,поети,китарист и,солисти...изибщо всички които се чувстват заинтересовани да се свържат с мен!
Имам само една молба ,ако може да сте от София...
e-mail: nqkakva_luda@abv.bg![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Мога да пея ... особенно сръбско![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
знам само че "Joey Tempest" (oт форума) има група май или свири в ткава... пишете си с него
2, 11 и 8 точка системно - бан
Са ,благодаря ви обаче съм седми клас и ми хрумна тая адскишантава идея точно сега ,когато ми е най-трудно...а и имам проблеми...
Става дума ,че за рок или поп група трябва да сме от един град или поне два близки града ,защото пътуването ще е голяма пречка за репетициите...Второ ,щом пееш яко-супер!Обаче не ме устройва сръбско ,нали се сещате![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Първоначално написано от love_bad_boys
2, 11 и 8 точка системно - бан
Хахахаха, група не се прави просто така...Ти какво можеш- да пееш или? Не става да щракнеш с пръсти и да се появи всичко![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
...
Руският рок/метъл кърти отвсякъде, като се почне от Ария, до Аркона, Мириада, Театр Теней...много са добри![]()
Особено след три ракии уважавам сръбския рок на ЦЕца, и като позаргеем така преминаваме към сръбски хард рок Миле Китич и траш метал в изпълнение на адаша Бобан Здравкович
2т. системно
И мен ме бройте,че искам!Горе-долу се справям с пеенето,ама в писането на текстовете ще съм в свои води!Само,че съм от Ловеч.Ама нищо,нали за това има интернет.e-mail:luda_gusenica@mail.bg
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
stra6no mnogo mi pomaga6 ,blagodarq ti!Az puk sum tupa i si pomisli 4e 6tom 6trakna s prusti 6te se poqvqt vednaga 4ift barabani ,dve kitari i super qk impresario...mnogo ti blagodarq dobre 4e mi kaza!Първоначално написано от scion_of_Storm
И аз съм навит.Обаче като гледам в момента само вокалисти се събрахме защото и аз щях да се кандидатирам аз съм от София.Относно текстописците до сега не съм писал текстове за песни имам само стихове ако се интересуваш поразрови се из форума или на hulite.net
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Вокал - някой де да кряка лесна работа. Истински добър вокал - адски труден за намиране, особено мъжки такъв.
Китара - ритъм се намира под път и над път. Добра соло китара също се намира, ама не толко лесно...
Бас - обикновен басист (всеки де е свирил може). Добър басист - броят се на пръсти в Б-я
Барабани - не вярвам да намериш, барабанистите са дефицит
Клавир - момиченца де са дрънкали на пиано, мноо...
После трябва да се замислите над основните проблеми - репетиционна, усилвател, миксер, що годе добри колони, иснтрументи (ако си нямате), ефекти... За 2 бона горе долу може да се скалъпи нещо на средно ниво, ама все пак са значително малко де...
Също така не препоръчвам хора с по-малко от 2-3 години стаж на инструмента си да се слагат на соло китара, барабани и клавир...
Знам това от опит... Принципно свиря соло китара... Пиша ви колкото да ви запозная какво ви очаква горе-долу... И най-важното имайте здрави нерви и разбира се почвайте с кавъри.
Пак някви дет са пили много Кока-Кола
Благодаря ти,знам кво ме чака-толко много съм се интересувала преди да пусна темичката....знам ,че ще е много трудноПървоначално написано от Анонимко
![]()
УЕСНО НЕМА!
А колкото до тези умните с кока колата и другите заядливци....като не искате да помогнете-не пишете ,че цакате цялата тема,моля ви се!![]()
xaxaxПървоначално написано от ThePainIsReaL
ако ви трябва нещо по за вокал аз съм доста добър в пеенето
пък и съм тенордки глас така че ако искате ми пишете okb_petko@hotmail.com падам се фен на Evanescence
демек обичам да си пея рок
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Какво е това животно!?!??!?!?!тенордки глас![]()
![]()