- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само аз ли не съм такава?!
Както си разглеждах темите попаднах на това мнение... какво да кажа, много момичета отговарят на него, но аз лично не съм така.
Та въпросът ми е: Има ли нещо, че моят образ е напълно противотечив на написаното по горе???Първоначално написано от ATAKABG
Не. Аз лично обичам милото отношение, но да ми свалят звезди мразя. Мразя да ми се мазнят и да ме свалят като цяло. Но да харесвам мъж, който се държи с мен като с приятелите си - грубо и тъпо, няма начин.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Де да знам. Тва е подсъзнателно.
az mislq 44e vsi4ko si ima granici,i nqma ni6to lo6o edno mom4e da e milo, no ne i da ti lije podmetkite de......nz seki si e razli4en,az li4no nqmam ni6to protiv![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Prosto si jena i ne moje6 da go razbere6
v smisala,v koito go e kazal
Toi e prav,ne go razbirai pogre6no
,napisanoto otrazqva dvete krainosti
,a istinata,kakto znaem,e vinagi posredata
(ne me razbirai i men pogre6no)
Всъщност истината е, че държането трябва да идва отвътре, а не да се чудите "Сега какво да направя, за да я впечатля?" и да се мазните като луди...Първоначално написано от dajdostih
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми аз попринцип съм такава... Попринцип винаги избирам момчета които смятам че не биха ме харесали... И като се окаже твърде лесно да ги спечеля.... ГИ КЪСАМ... Мразя ги "пияните от любов" на които всяка дума ми е "ако ме оставиш ще умра" ... Обичам малкото думи... Малкото но прсти думички... "обичам те" ми стига... Мойто гадже попринцип е някво лигаво същество... Каато го гледаш мъж ... А като се разлигави и почне с фразите като " Ще ти давам да лапаш кебапчето...", "Искаш ли да праим деца за износ" , "К*чкооооо"... Мн ясну че не е приятно... Ама се пак предпочитам пред.... "Обичам тееее... Ако ме зарежеш ще умра.... Няма да оживея..."...
Вие на хероин ли сте бе?
Всъщност това е най-точния коментар до сега.Първоначално написано от dajdostih
недей лиза подметки там е най - мръсноотнасяй се с нея както с момиче което не харесваш и не те притеснява как говориш с него.
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
Всичко си идва от вътре на човек. Не тря мисли отрицателно, да е позитивен, да е самоуверен, че без самочувствие, макар и малко нема напрай нищо. Нещо такова...
важи за всичките момичетаПросто някой го правят без да се усещат
Това важи и за момчетата
Просто рядко се усещаме,но е истина
![]()
нямам повод да сънувам....
ima i takiva. nali znaesh chovek kato specheli ne6to i gubi interes kum nego... e az ne s1m takava...dali i edin p1t se e slu4valo da zagubq taka interes poprincip obi4am nestandartinite ne6ta ne obi4am da mi vikat "ku4kooooooo" ama i dugata krainost mi se vijda napravo izkustvenapredpo4itam malkite jestove , pogleda da govori pove4e ot ustata i mnogo trudno kazvam "obi4am te" prosto za6toto znam zna4enieto..mrazq mom4eta koito na 2rata sedmica kazvat na mackata 4e q obi4at..
![]()
Има, даПървоначално написано от Анонимко
Нарича се "Ли-це-ме-рие"
хаха това сега ли го разбирате.. постижимото не е интересно.. то е вече достигнато и победено.. но онова, което е или изглежда невъзможно винаги ни кара да мечтаем, да го искаме все повече и повече именно защото то не може да бъде наше, защото е нещо "по-добро" от онова, което вече имаме.. стремеж към "повече".. и ако незнайно как "невъзможното" стане наше минаваме на по-горно ниво един вид, защото вече имаме "повече".. имаме "невъзможното".. имаме си сбъдната мечта.. но човек трябва да продължи да мечтае за "по-горното ниво".. стремеж към самоусъвършенстване и самодоказване..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Еми всеки е такъв какъвто е и си има собствен вкус.Наистина е хубаво да се държат мило с теб и да ти обръщат внимание,но има момичета които си падат по "лоши момчета"...Е ами неможе всички да харесваме еднакви момчета в крайна сметка.И това че харесваш мили и добри момчета не би трябвало да те притеснява по никакъв начин.
just a kid۵
Не е нужно да ми се обяснява в любов на всеки 5 минути. Не е нужно да ми прави безчет комплименти и да ми вири носа. Аз искам с мен да е искрен, да ме цени, да ме уважава, да се държи като с равна. А и аз познавам моя човек вече близо 3 години. видяла съм за това време и добрата и лошата му страна, видяла съм го мил и обожаващ, видяла съм го бесен на глупостите ми. 3 години не можеш да играеш театър. Аз край себе си искам човек. Разбира се, че 1 комплимент е приятен. Иначе относто цитирания пост. Моето гадже в началото не показваше грам интерес към мен. И аз се вбесих. навих си на пръста, че ще е мой и въпреки, че той ама изобщо не искаше да сме гаджета. И от среща на среща сме заедно вече 2 години и 8 месеца и се обичаме много силно. Това, че го имам обаче не ме е отказало от чувствата ми или ги е намалило, напротив.
И аз съм нещо такова като Дет Хор.Прекаленото мазнене може да ме отблъсне.