Един човек, който си обичал не се забравя за минута, час или ден необходимо е много ...а след това остават само хубавите спомени и болката я няма.Но да намразиш някого, когото си обичал е...no comment.
А моят начин да заравя е като първо се наплача и си излея душата(няма значение пред кого, и пред огледалото съм го правила), после си намирам занимания, който да запълват времето ми изцяло примерно излизам с приятели и т.н. И след няколко месеца вече не мисля за него, въпроса е да станеш сутрин и да не си мислиш "Не трябва да мисля за него"
и в никакъв случай да не си блъскаш главата в стената![]()
защо сте се разделили.Щом е станало, значи е трябвало да стане.
А пък и момчета/момичета много на тоя свят!![]()
Ох, гугутке заблудена. Ако успееш да видиш дори една отрицателна черта, значи той никога не ти е бил любим. Още по-малко пък ако някога започнеш да го мразиш, това също означава, че не си го обичала. Не може веднъж да се кълнеш на някого в любов, а после да го мразиш.Първоначално написано от sladkish4e
А на въпросаникак не го забравям. Любимият никога не се забравя. Преодолява се, да, но не се забравя. Не се и опитвам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Edva li mojesh da zabravish lubimiq chovek nezavisimo dali ste bili zaedno i posle ste se razdelili ili lubovta ti e nespodelena... Mojesh da bqgash, mojesh da se zalugvash che ne e dostatuchno dobar za teb i da iztakvash nedostatucite mu, mojesh i da mu tarsish zamestitel, no ako tozi chovek e gospodar na sarceto ti... vsichko e izlishno ili dori i da ima nqkakav rezultat - toi e vremenen.
Kakto kaza LadyDi "Преодолява се, да, но не се забравя."
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Напълно споделям мнението ти
КоЙтО нЕ мЕ пОнАсЯ-дА сЕ иЗнАсЯ!
са №1
Mmmmmda BOLI!!!Ima6 4uvstvoto ,4e vsi4ko v teb se preobru6ta i to na obratnoto na tova,kogato se vlubva6!![ako razbrahte kakvo iskah da kaja]Ako si OBI4AL-nemoje6 da go zabravi6 nikoga!!!Bolkata si ostava ,spomenite idvat nekaneniiiПървоначално написано от VeShti4kAta
![]()
No tova e vqrno!!Kato se zamislq e zagubil mnogo,no dali go e osuznal e vqrvam ,4e nqkoi den 6te go osuznae,no 6te e kusno!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ne mojem da zabravim edin 4ovek kolkoto i da iskame!Vse pak toi e 4ast ot jivota ni!neznam vie po kakuv na4in se spravqte s tova i mn bih iskala da znam za6toto az ne moga da se spravq mn e trudno i mn boli!![]()
emi naistina e mn trudno da zabravish nqkoi,koito veche e bil v surceto ti,no vupeki vsichko trqbav da se opitame...zamisli se za fsichkite mu nedostatuci,za fsichko v nego koeto ne haresfash i...moje bi nedostatucite mu shte stanat pofechko oot polojitelnite mu kachestfa,no ishodut e edin..Ne tichai po nego,a jivei jivotut si i budi shtastliva!
kakto se pee v edna pesnichka "...S nego i bes nego JIVOTYT PRODULJAVA"![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Shtqh da vi popitam zashto iskate da zabravite, no znam otgovora... Bolkata e silna, no i nie trqbva da sme silni.Lubovta e samo edin ot aspektite na jivota, makar da e s takova ogromno znachenie za povehceto ot nas... Jivota e pred nas i vsichki iskame da budem shtastlivi i da posreshtame trudnostite, da preodolqvame prepqdstviqta koito ni ochakvat s lubimiq chovek. No ne vinagi stava taka kakto go jelaem... Za tova trqbva da sme silni.
Sigurno ima nachin da zabravim, no az ne iskam da zabravqm! Iskam da pazq v sarceto i saznanieto si vsqka celuvka, vseki pogled, vsqko dokosvane i jest, vseki mig prekaran s nego... VSICHKO. I kak bih mogla da zalicha vsichko tova?! Ne e li po-dobre da izvlechem nai-hubavoto ot vrazkata ili prosto ot vremeto izjivqno s nego/neq i da gledame napred...?
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
prosto nqma na4in da si kaje6 nqma da mislq za nego za da go zabravq i tolkova nemoje taka misalta te presledva postoqnno,prosto trqbva da si nameri6 dr zanimavka ili dr 4ovek koito da obi4a6....az primerno ako na men mi se slu4i ne6ty takova se opitvam vazmojno nai mn da si otvli4am vnimanieto s razni zabavleniq ili si namiram nova liubov..tva e..![]()
Emi az trudno zabravqm lubom 4ovek no kogato go zabravq pove4e ne se se6atm za nego.Zabravqm lubom 4ovek kato si namerq drug i toi go zamesti v moi sur4ice![]()
da ne ti puka...i kato ne go vijda6 dulgo vreme se po-malko po4va6 da misli6 za nego![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!