- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Trqbva li da se promenq
Доброто за разлика от злото не се наказва. Човек се чувства по-добре когато знае че е извършил добро дело или е помогнал на някой.
Та ти сам каза че си говорил с 1 <"приятел">!Помисли за хората които те обичат, такъв какъвто наистина си!Които са готови, да ти помогнат или да ти върнат услугата, след като ти си им помогнал!Ако мислиш че няма такива..По-добре си отвори очите по-широко, защото, въпреки че не те познавам, съм 100% сигурна че има такива, но ти просто не ги виждаш..Може да са малко, но те обичат истински!!Първоначално написано от Анонимко
Да те накарат да се промениш.. това е целта на всички, които не те подкрепят и те нараняват..Не им давай това удоволствие!Покажи им, че каквото и да направят, ти няма да се промениш и мисля че ще те оставят на мира!Моля те, не избързвай с решението си, за да не съжаляваш после!
Успех![]()
Кефиш!Първоначално написано от g-n Potrebitel!!!
Аз пък се чудя къде избягаха сички лоши хора...Май никой не е склонен да се самоопредели като лош!!! На мен ми се струва че си балък и комплексар,а също и че преиграваш!
Ся ше ви кажа нещо-АЗ СЪМ ЛОША!!! Много при това (ако не сте го забелязали)...обаче не ми пука,и ми е 100 пъти по яко така! Хората около мен са по-отбрани и те са преценили че има за кво да са ми приятели вече 12 години!Останалите********...нал и?! Няма смисъл от тълпи използвачи около теб!
П.п.:сигурна съм че по повд изказванет ми ся сички лицемери ще се бадят и ще се напраят на интересни!![]()
Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.
:P
az bqh predi takava,no sled golqmo predatelstvo razbrah 4e trqbva da se promenq i se promenih korenno.sega ve4e nqma ni6to ostanalo ot predi6noto mi az.![]()
Ami ne bih kazala, 4e trqbwa da se promenqsh kym losh i da stawash nekyw egoist.Wizh sega- az ne sym dobra wyobshte i mozhe bi ne sym i naj-dobriqt sywetnik, no taka kato te slusham, mislq 4e wse pak trqq malko da se promenish. Naprimer wmesto da si dobrodushen i da ostawqsh drugite da ti se ka4wat na glawata, mozhesh da stanesh dobyr i da pomagash samo na horata, koito naistina se nuzhdaqt, a i zaslushawat pomoshta ti!Ubedena sym, 4e ako si izgradish prawilno mnenie za okolnite i mozhesh da precenish na kogo trqbwa da pomognesh i na kogo ne.Predpolagam, 4e tezi koito sa dobri i mili hora, bi trqbwalo da te haresat kato 4owek i nqkoi ot tqh mogat i priqteli da ti stanat dazhe...No ti sam si reshawaj...Първоначално написано от Анонимко