.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: mn0o0o0 qko0o0o0o

Auuu poburkva me taq igraaaa
    ne moga da mina dori 1 nivo adski e trudno
    Don't worry, be happy

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    poneje ne znam dali si struva da izteglq taq igra za kvo stava vypros za da znam da q teglq li ili ne ?
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    poneje ne znam dali si struva da izteglq taq igra za kvo stava vypros za da znam da q teglq li ili ne ?
    играта нетрябва изобщо да я теглиш, а само да влезеш в сайта и там да играеш.Става въпрос за едно топче(квадратче), което трябва да стигне до "Goal" абе неможе лесно да се обясни влез и ако ти хареса- играй.

igrata e super iaka ama az i purvoto nivo ne moga da mina lipsvat mi nervite:P

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    mda Xcentric qka igri4ka pusna :Pppp hihi /no offence/
    mene me kefi be i stignah posledno do 18 nivo
    nai drudni mi bqha 7mo i 15to!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Стигам до 6 и от там не мога!

maleee na 14

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ohhhh stignah do 7-mo i nervite mi ne izdarjaha utre 6e se probvam pak 10x za igrata mnogo e qka

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^cristin^
    Хех иаз я превъртях :P Последвах твоя начин и си обърнах мишката така определено е мн по-лесно
    Нали? Ти май си първият 4овек, който ме послу6а Другите нека си се потят хихи то не 4е идеята е да се мине по този на4ин, но в живота мн 4есто е нужно пове4е да си хитър, отколкото знаещ и можещ,а най-добре е и от двете да има6, като мен хаха базик

Повече от фен
    Хех иаз я превъртях :P Последвах твоя начин и си обърнах мишката така определено е мн по-лесно
    Нали? Ти май си първият 4овек, който ме послу6а Другите нека си се потят хихи то не 4е идеята е да се мине по този на4ин, но в живота мн 4есто е нужно пове4е да си хитър, отколкото знаещ и можещ,а най-добре е и от двете да има6, като мен хаха базик

Xax mnogo zaribeno ama poveche ot vtoro ne moga da mina
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

XI XI XI
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1

pi4 ako znae6 nekoia druga takava daia nasam da vidimme o6te na kakvo sme sposobni

Фен
    Град
    Planet Earth
    Cadamarteri az se setih da q obyrna predi da procheta posta ti :P ma sega zaciklih na 19 nivo... edno mnogo tqsno mqsto ima i mishkata mi e kofti i ne shte da dava nadolu :P ama she go opraq
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Фен
    Град
    Planet Earth
    greshka na poslednoto beshe :P ama ve4e q prevyrtqh :P
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Jestoka eee!!!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

и аз я превъртях

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от XI XI XI
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1

pi4 ako znae6 nekoia druga takava daia nasam da vidimme o6te na kakvo sme sposobni
    Няма смисъл 4ове4е - знам 4е мога си4ко хаха

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Steff
    Cadamarteri az se setih da q obyrna predi da procheta posta ti :P ma sega zaciklih na 19 nivo... edno mnogo tqsno mqsto ima i mishkata mi e kofti i ne shte da dava nadolu :P ama she go opraq
    хаха какво сега? опитва6 се да изпъкне6 пред моя акъл ли? трудно ще ти е хаха мн е 6антав базикам се. ми радвам се,4е си се сетил(а) зна4и си мързелива като мен, а света прогресира именно заради мързела,щото то4но мързеливите, но умни хора измислят разли4ни неща за улеснение на тяхната работа Може да напраим Съюз на мързеливите форумци в тийнпроблем

Фен
    Град
    Sofia
    хихи ве4е я превъртях и то докато говоря по тела играта има 20 нива, като на последното пи6е Final Level Congratulations! you have successfully completed the game Оби4ам тоя надпис
    mnogo qsno. Az se setih da q oburna o6te na 2-ro nivo. Kvo 6te se ma4a ina4e. No mi pisna i sled 8 nivo q izkliu4ih.
    If you wanna love, fInd your love and fly above!

I az q prevurtqh!

Guest
    na men mi e super tapa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си