- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За гостите...
po princip ne me draznqt ama ima nqkoi deto redovno vlizat i prosto gi murzi da se regnat..tva ve4e e naglo.vse pak ne e tolkova slojno
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Struva li si da vliza6 za edno- dve mneniq?Първоначално написано от Josefinne
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
и какво...?!?!? аз като съм се регнала, как би разбрала дали лъжа или говоря сериозно?!?!?Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Това пък беше много тъпо.Явно не четеш достатъчно, че да видиш, че има и хора, които пускат мнения с цел да помогнат по даден проблем!Първоначално написано от Baccara
Аха ... значи вече се разбира дали един човек е комплексар по това дали се е регнал или не ... интересно.Аз не съм много съгласна, но както и да еПървоначално написано от devil4e
Първоначално написано от nenuTy
И кое му е наглото?Не иска да се регне ... това си е негов/нейн проблем.Тебе к`во те засяга?!Това е личен избор!Нямаш право да казваш на някой, че е нагъл, защото не се е регнал във форума ... тъпо е.
А моето скромно мнение(както сигурно вече сте забелязали - нямам нищо против тях!Стига да не флуудят излишно.Но има и много регнати със същите навици ... така, че не упреквайте само гостите
Ами това е въпрос на личен изборМоже някой да има прекалено личен проблем и да не иска да се разбира кой е аворът на темата ...Аз мисля така.И въобще не се дразня на такива хора.Та това си е нормално.
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
В повечето случаи ме дразнят, но..нищо неможе да се направи...то може, но по-добре сами да се осузнаят
Ami da...i az sam na tova mnenieПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...