- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо хубаво за любовта.
Zdraveyte.
Povecheto temi v tozi forum sa za problemi v lubovta,zatova pusnah tazi tema.Ako nqkoi iska neka spodeli nai-strahotniq si moment v lubovta,za da dokaje na horata,koito ne sa prejiveli vse oshte tozi moment,che toi sashtestvuva.
Uvajavam vsichki hora,koito pishat tuk.tqh i problemite im.No mi se iska i da kajem nehsto hubavo za tova prekrasno nehsto-LUBOVTA.Ne mislite li,che tova nai-strahotno nehsto zaslujava i nqkakvi hubavi dumichki v negova polza
![]()
Nadqvam se,che tazi tema ne vi se struva tapa,ili pak se dublira s nqkoq.Izvinqvam se ako se poluchi taka,no mnogo mi se iskashe da q pusna.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
nai strahotniq moment li...mi......
tva be6e mnooogo skoro-celuvahme se s mom4eto koeto nai-mnogo obi4am i ako ne be6e toi prosto niama6e da sam tuk sega!{za men tva e nai-qkoto 6toto do sega ne biah celuvaLA 4ovek koito obi4am,vsi4kis koito sam hodila ne sam izpitvala niakvi po solni 4uvstvaa i za tova to4no tezi celuvki mi se storiha kato san i bqha nai-qkite do sega}
ei tva e ne6toto kowto me pravi 6tastliva -moje bi 6te kajete 4e e e malko ili 4e vi se slu4va vseki den no za men e mnogo i mi se slu4i 1 pat v jivota{zas ega}
tva be6e ot men -dano ne vi e dosko4alo mnogo-aide bye
Ами аз за съжаление още не съм изпитала толкова силна любовНо и за това има време и се надявам то да дойде скоро!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Taina{},tazi tolkova valshebna celuvka s edinstveniq chovek,koito si obichala,izobshto ne e neshto malko.Ot tova se zapochva.Po natam te chakat oshte i oshte po-hubavi neshta.Pomisli si samo,che tova koeto chuvstvash sega e strahotno.A predstavqsh li si kakvo shte stane po-natatak![]()
A ti sladkish4e ne se otchaivai.Ne si izjivqla do sega tozi moment,no kato ti sama kazvash IMA VREME.Shte bade skoro.Sigurna sam![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
да знам няма да се отчайвам,защото моят "любовен"(ако може така да се изразя) живот сега започва![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Еми мисля,4е това са ли4ни неща и няма да ги напи6а тук не толкова,защото аз не искам,колкото защото според мен не е ети4но за другия 4овек да разправя6 на ляво и на дясно за отно6енията ви. Това се пи6е най-малко на ли4ноПървоначално написано от {}Slanchiceto{}
Все пак съгласете се - това е форум и каквото и да е, тук никой не знае кой е другия. Той може да се представя за друго лице, да играе роли, а ве въобще това са неща за пред приятели. И дори да се разкаже нещо не би трябвало да е с подробности,защото нз в кой ще попадне
Сори, ако на някой не му хареса мойта предпазливост, но това е мнението ми, а нали затова сме разли4ни
Айде със здраве!
![]()
Аз лично мога да споделя че по хубаво от това да изпиташ любов и то истинската няма това е толкова прекрасно чувство че просто неможе да се опише. Ами момент да ви опиша те са много както каза една авторка тука за целувката ами аз огато се целувам с моята приятелка е толкова хубаво и истински и това е някаква магия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
подкрепям..Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Животът е адът описан в Библията!
mmmmmm ne bih kazala che tozi moment eeee edin az go opredelqm kato period koi behse naistina nai velichestvenoto prejivqvane do sega za mentva beshe tva lqto.Prekrasno lqto moga da kaja az momenti v koito naistina istrapvah pri vsqka sleshta pri vseki pogled privsqko dokovane.No razbirase kato vsqko hubavo neshto predi izvestno vreme i na tva mu doide kraq mno plakah mno se izmachvah ne mojeh da povqrvam no se radvam che ve4e sa ostanali v glavata mi samo hubavite spomeni ta tai che to lubovta si e mai nai hubavoto prejivqvane:}:
![]()
![]()
mmmmmm ne bih kazala che tozi moment eeee edin az go opredelqm kato period koi behse naistina nai velichestvenoto prejivqvane do sega za mentva beshe tva lqto.Prekrasno lqto moga da kaja az momenti v koito naistina istrapvah pri vsqka sleshta pri vseki pogled privsqko dokovane.No razbirase kato vsqko hubavo neshto predi izvestno vreme i na tva mu doide kraq mno plakah mno se izmachvah ne mojeh da povqrvam no se radvam che ve4e sa ostanali v glavata mi samo hubavite spomeni ta tai che to lubovta si e mai nai hubavoto prejivqvane:}:
![]()
![]()
Любовта определено е нещо много важно и голямо за мен.Дори.. за най-страхотен любовен така да се каже момент, незнам, но определено дори само една прегръдка ме стопля толкова много, че ми се е случвало да осмисли целият ми ден.
Особено когато е от подходящия човек - бил той момче или момиче. Една целувка дори само по бузката може да ме сгрее наистина много.
Така, че основавайки се на горните думи, аз съм имала много ама много най-прекрасни моменти, защотото гледам почти винаги да имам такъв контакт с обичаните от мен хора. :P
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Аз също. Само ще кажа, че именно защото имам човека, с когото сме сега заедно, до себе си, знам, че щастието и любовта могат да съществуват, колкото и да бях скептично настроена преди товаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Любовта има много хубави страни ..... Например , че имаш някой на чието рамо можеш да поплачеш , някой с който да се смееш и най-вече да гушкаш .... И колкото и да гушкаш този някой и да го целуваш ти не му се насищаш и искаш още и още именно това прави всичко много вълнуващо ... Да нямаш търпение да прегърнеш половинката и да не искаш да го /я пуснеш...Да збаеш , че винаги той ще застане зад тед и ще те подкрепи и в най - тежките начинания..
Като цяло любовта има толкова положителни черти , че цяла вечер не мога да ги изредя ... За това спирам до тук ..
На скоро бяхме на концерт .. там беше и момичето в което съм влюбен ... то седеше точно до мен .. и от някъде долетя балон с хелии ... докато се усетя .. всички дишахме хелии и говорехме някъкви пълни глупости .. и всички се смяхме ( бяхме много хора .. ) и к0гат0 дойде моят ред да дишам хелии .. аз глътнах от газа и се обърнах към нея и и каза " 0бичам те " .... в последствие и тя .. това е може би наи хубавото нещо случило ми се от много време на сам![]()
![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Истинската и силна любов носи и болка със себе си. Както животът не е изцяло хубав, така и любовта не е. Боли, когато другия те предаде, двойно повече боли когато ти сипреда другия. Разкъсваш се и незнаеш какво да сториш.
Ами това ми хрумна просто бях спонтанен ... но ... после чак аз се изкефих на постъпката сиПървоначално написано от BeboP
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<