Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
Zdraveyte.
Povecheto temi v tozi forum sa za problemi v lubovta,zatova pusnah tazi tema.Ako nqkoi iska neka spodeli nai-strahotniq si moment v lubovta,za da dokaje na horata,koito ne sa prejiveli vse oshte tozi moment,che toi sashtestvuva.
Uvajavam vsichki hora,koito pishat tuk.tqh i problemite im.No mi se iska i da kajem nehsto hubavo za tova prekrasno nehsto-LUBOVTA .Ne mislite li,che tova nai-strahotno nehsto zaslujava i nqkakvi hubavi dumichki v negova polza
Nadqvam se,che tazi tema ne vi se struva tapa,ili pak se dublira s nqkoq.Izvinqvam se ako se poluchi taka,no mnogo mi se iskashe da q pusna.
Еми мисля,4е това са ли4ни неща и няма да ги напи6а тук не толкова,защото аз не искам,колкото защото според мен не е ети4но за другия 4овек да разправя6 на ляво и на дясно за отно6енията ви. Това се пи6е най-малко на ли4но Все пак съгласете се - това е форум и каквото и да е, тук никой не знае кой е другия. Той може да се представя за друго лице, да играе роли, а ве въобще това са неща за пред приятели. И дори да се разкаже нещо не би трябвало да е с подробности,защото нз в кой ще попадне Сори, ако на някой не му хареса мойта предпазливост, но това е мнението ми, а нали затова сме разли4ни Айде със здраве!
подкрепям..
Аз също. Само ще кажа, че именно защото имам човека, с когото сме сега заедно, до себе си, знам, че щастието и любовта могат да съществуват, колкото и да бях скептично настроена преди това