- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм
Ami nachi az imam edin problem....znam che tva e normalno no e mnogo gadno....znachi vliubih se predi okolo 2 meseca....napravo uma si zagubih po tova momche......ne spqh,ne qdqh,,,prosto ne mojeh bez da mislq za nego i bez da go vijdam.....izgarqh ot liubov po nego...i beshe neshto koeto nikoga ne bqh izpitvala.....i izvednuj ot 1 tozi mesec......prosto zapochnah postepenno da se vliubvam v edno drugo momche i sega sum veche luda po nego......neprekusnato si mislq za nego....sanuvam go........toi mi e sauchenik i vseki den go vijdam i se poburkvam i useshtam che ne moga poveche bez nego i vse si predstavqm razni neshta s nego,kak me pregrushta i me gushka,kak me gali i celuva.......nz kak stana taka no ve4e sum pochti bezrazlichna kum purviq.....i sega sum mnogo oburkana i ne znam kvo da pravq...daite mi nqkakuv savet,pls.!!!!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
"i don't think you should ever be ashamed or afraid of who you are, or anything that's happened to you. life is good, man. you can either feel like a victim all the time, or you can get off your ass and do what you want to do."
-chester bennington