На 18 години съм. до сега съм ходил само с 3 4 момичета и то по 2 седмици максимум. Още не съм опитал какво е това секс. Един път пробвах но от притеснение не ми стана нещо. От година някъде се чувствам самотен и то много дори и сред компания пак се чувствам така. Мечтая в бъдеще да се оженя за някоя която обичам и уважавам. Също така мечтая да имам дете. Може да прозвучи глупаво но съм склонен да си осиновя ако си остана сам самичък. И така стига за мечтите ми. Иска ми се да има някое моми4е което да не ме възприема само като приятел. Страх ме е също от това че ако си намеря евентуално приятелка в което не ми се вярва и нещата стигнат до там и се окаже че съм дърво а тя очаква да съм добър и тн ще ме зареже. Страх ме е да не си остана сам самичък. А и сега започнах работа и така хептен няма да мога да си намеря приятелка. Защото е от 08:00 до 19:00 е кажете ми кога и къде да я намеря и коя ще ме търпи така. Над много неща почнах да се замислям вече/ Моля помогнете ми с някъкъв съвет или отговор на темата.