- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ебах учителката по информатика но...
Здравейте на 17 съм. Миналата седмица се случи...ебах госпожата ми по Информатика в хранилището и. Всичко ок мн се кефех, но усещам че полудявам по нея. Мисля ден и нощ как пак ще я помпя и не само това искам да съм с нея. Сами се досещате че това няма как да стане тя даже е и омъжена . Кажете кво да правяяяяя....![]()
![]()
![]()
според мен тоя въпрос трябва нея да у мъчи...омъжена...О М Г ...
Само едно ше кажа:
Е тфа е качество на образованието ...
продължавай да тъпчиш,ама гледай да се представиш добре поне да ти остави 6 за годината
ако я "напуснеш" може да не минеш тая година :д
Днешната младеж е пълна леш!
taq tema e ebavka.....
ako ne-leleee porednata daskalka pedofilka![]()
a i nauchi se da pishesh malko po-cenzurirano
щом е по информатика, ако не може да имаш нея, поне свий некой комп.... и се напий с парите от продажбата му от мъка по невъзможната ти любов
как прецени,че е "педофилка" ?Първоначално написано от Анонимко
toi e na 17,znachi e nepalnoleten,tq shte e pone na 25-26 minimum
sam si pravi izvodite
Ако я фанат... ше и е*ат пичката лелина..
По Темата :
пич е*и си я... и знай че информатиката като предмет няма да я имаш... ше имаш от-до само 6..
темата ясно че е ебавкаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
ама да беше ебал тая мустакатата и дърта пол итература дето имаш само тройки, да видиш как се дига успех...
или оня чичка от егидата дето не ти дава да влизаш със закуски в даскало, да видиш що е тарикатлък
![]()
![]()
![]()
еххх да имаше повече такива даскалки![]()
ами да ви кажа мисля да приказвам с нея и всичко да приключи въпреки че мн искам да продължим, но имам някви морални ценности и както каза пича ако разберат....1-во ще я уволнят, 2-ро развод....и тн малко ме е страх и може би малко съжалявам че го направихме........И за пича който каза че темата е ебавка ...ами не е просто исках да споделя
абе нарамвай един комп и принтера, докато сте още в добри отношения, че после може да отнесеш някоя клавиатура в главата![]()
shtom ne e ebavka-OK
kakto sam kaza po-dobre prekratqvai sichko dokato e vreme,inache psole moje mnogo da ti navredi taq sluchka![]()
1во - къде ти е бил ума тогава?!
2ро - сигурен ли си че не си измисляш?
3то - недай си Боже да е истина, връщаме се на 1во
Извода е, че не си с много сиво вещество при всички обстоятелста!
Your pseudo sunshine I don't need.
да, да...
...и един мармот тъпче шоколад до припадък...
Света Незадоволеност...
П.П. т'ва с 'е*ането' на учителка вече се изтърка... измислете някоя др история... я с кондукторката в автобуса... я с ватманката докато си кара трамвая... то не беше учителката по информатика, даскала по история...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Определено е прекалил с шоколада!
И съм съгласна, историйките станаха прекалено много...
Your pseudo sunshine I don't need.
xaaxxaxaxaaxxa ebahti temiteVpro4em na kolko e godini tazi tvoite "gospoja"
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
сигурно като тебе сега е зав1ршила 2ри клас...Първоначално написано от KaL1StRa^^
Ебати тъпанара....
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
za poreden pat nqma da se podigravam na temata kato drugi a 6te q vzema na seriozno.poprincip ne vijdam ni6to lo6o da si pravite sex NO mnogo vnimavai nikoi da ne razbere.puk i otkude i znae6 akula vzeme se vlubi v teb i tragne da se razvejda togavapravi sex s neq no se postarai i tq da vijda samo sex v teb!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
и на мен ми се струва ебавка..ама знаеш ли..сега всякви ги има.........
всичко е възможно..и мен даскала по физическо ме зарибяваше и ми викаше ела отвък, че искам да те целуна...е все пак той е млад даскал...
Абе тая тема си е чиста гавра... коя учителка/учител току-така ще се ебе с ученичка/ученик... никога.. а и ако е млада... тя няма да мисли само за секса.. се пак.. си има м1ж... бих казал че мисля за своето б1деще...а не как да се изчука( с извинение ) с някой 17 годишен пубер..
q napreite gei orgiq v 4as po literatura (te i bez tva sa dvoika 4asove)
6e se polu4i qko ... pone posel da znaite za k osa vi izklu4ili a ne zarad nqkaf si tap sex![]()
![]()
\
/
Първоначално написано от Крис
![]()
ццц до къде я докарохме и учителките започнахме да помпаме
![]()
П.С. Ще взема да накажа и моята учителка така![]()