.

Виж резултатите на анкетата: имате ли вечерен час?

Гласували
157. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

48 30,57%
  • да

67 42,68%
  • понякога

42 26,75%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93
    Фен
    Град
    Някъде из вселената!

Третират ме като бебе!!!

значи проблема е такъв:
    Вечерния ми час е съвсем ранен (20:10 максимум),не ми дават да ходя на дискотека,направо ме третират като 2 годишно!!като закъснея малко и ми спират нета,забраняват ми да излизам!!!Вече искам да се махна,да отида някъде далеч от тях,защото ми омръзна!даже лятото когато всички седяха до 23 часа,аз бях до 20 часа,което беше голямо унижение и постоянно трябваше да лъжа приятелите си,че имам работа в нас!!
    Моля ви кажете ми какво да правя
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Голям фен
    Град
    Sofia
    na kolko godini si?
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Споко и моя вечерен час е 20:30 пък да изключим че са ме наказвали да не излизам...което е много гадно. Аз може да речем за 1 седмица да не изляза никъде но факта че не мога да излизам ме побъркваше.
    единственото решение е да говориш с ваште, не знам какво ще се промени. Кажи с кого си и къде излизаш и може да няма проблем. то зависи от причините заради които те държат толкова изкъсо!
    да ти кажа за вечерния час сега се сетих: вечерния ни час през зимата е 21:00 така че където 20:00 там и 21:00 макар че за 1 час всичко мое да стане.
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

хахах е вие луди ли сте къв вечерен час ви гони, аз веднъж се прибрах в 21:30 и баща ми буквално ме изгони вика как ше се прибираш толкова рано, излизай навънка и винаги ме пуска до по-късно
    Дай Божу всекиму такива родители!
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

az tva ve4eren 4as ne znam kakvo e ot 5-ti klas nqkude
    ti ne moje6 da napravi6 ni6to,ne moje6 da promeni6 roditelite si
    i na kolko si(kakto ve4e te popita Absconding)
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

Фен
    Град
    Pleven
    Mi za men ve4erni 4asove niama,i daje kogato se pribiram po izgref nikoi ni6to nemi kazva,samo sa mi kazali da nese nalaga da me pribirat ot RPY-to,6to nikoi nema da doide i tam 6te si stoia
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Голям фен
    Град
    Кърджали
    виж... тва е нормално, те са ти родители и се тревожат за теб, разбирам че и ти искаш да излизаш, но постави се на тяхно място? ако един ден излезеш и не се пребереш ще си викат защо ли я пуснах да излезе, по-добре да я бях вързала нали все пак и те са си прави! всичко ще си дойде със времето... незнам на колко години си, но мисля че си някъде към 14-15... аз съм на 16 и наште не ми прайят кой знай какъв проблем с вечерния час, е тва не значи че мога да се прибирам по изгрев слънце, просто трябва да им споделяш къде ходиш, с кой си.... трябва да им се доверяваш и така те ще ти имат повече доверие И не бързай толкова да ходиш по дискотеки, и те омразват

Guest
    Ami az imam ve4eren 4as prez lqtoto e 22:00 a sega go namaliha 21:30(Ama i drugite daje sa do 9 tui 4e tva ne me burka !!!A ti ne se pritesnqvai 6te doide vreme da se razvihrq6 po celi no6ti i nikoi da ne ti kazva ni6to!!!))

Добре де, ти на колко си? Аз съм на 16 и ме пускат до 21:30, пак не е много, все пак всички на моите години ги пускат до 22 поне и дори пове4е...Гадно, но все пак се притесняват хората, никой не знае какво го чака, всичко е вазможно, така че до някаде ги разбирам
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Добре де, ти на колко си? Аз съм на 16 и ме пускат до 21:30, пак не е много, все пак всички на моите години ги пускат до 22 поне и дори пове4е...Гадно, но все пак се притесняват хората, никой не знае какво го чака, всичко е вазможно, така че до някаде ги разбирам
    Pri men nqma problem Nali znae6 Reni :P Do kolko iska6 men

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    И аз нямам проблем с вечерния час стига GSM-a ми да е в мен. Поне това са условията при мен.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    И аз нямам проблем с вечерния час стига GSM-a ми да е в мен. Поне това са условията при мен.
    И аз съм така.

Супер фен
    Никога съм нямала час ! Още като бях 4-ти, 5-ти клас си седях в кв. до 10, а сега... нямам никакъф проблем с чеса ! Наште се притесняват ама знаят, че и да не ме пуснат някаде аз пак ще отида или ако ми кажат час пак ше се прибера когато си искам тай, че с мене не се излиза на глава
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Никой не те притежава освободи се от всичките ти неща които ти пречат да бъдеш свободна

by EC

Guest
    Imam vecheren chas - sichko m/u zalez slance i izgrev slance... sled izgreva sum veche v nakazatelnata zona :P

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    ами зна4и аз сам на 14 по4ти блазе ви на вас с такива родители дето нямате вечерен час.
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Голям фен
    Град
    Враца
    ами при мен е малко по-сложно положението,защото майка ми не е в България и баща ми се притеснява повече.Иначе съм до 20:00 (на 14 съм)...винаги съм имала вечерен час,но зависи и в какъв град си и какви са ти приятелите.доста от компанията се прибират и по-рано.
    в топла нощ през юли

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

;)

men mama me puska do 10:30-11 samo kogato sam na kafe a kogato iskam da hodq na disko i kazvam i tq me pusna do 2-3 ve4erta no vinagi i kazvam s koi sam :P e za kade neznam 6toto ne se znae na koe kafe ili disko
    no ina4e kato malka ne me puskaha nai mnogo do 10:30 pred bloka,daje pred dolniqt vhod ne me puskaha a tate toi pa me puska6e do 8:30 no gi razbiram osobeno kogato se postavq na tqhno mesto,jiveem v opasnost na vsqka kra4ka...:P
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi na 14 sam..lqtoto se pribiram 21:30h - 22:00h
    a sega kato se stumva po rano 18:30h nqkude..
    ama gi razbiram na6te,to i men ponqkoga si me e strah,6toto kato gledam OKOLO men kakvi gi ima..ii,ujas
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    mi na 14 sam..lqtoto se pribiram 21:30h - 22:00h
    a sega kato se stumva po rano 18:30h nqkude..
    ama gi razbiram na6te,to i men ponqkoga si me e strah,6toto kato gledam OKOLO men kakvi gi ima..ii,ujas
    И аз съм така само дет съм на 13.Ама се прибирам по-късно когато съм англ. Иначе горе-долу сега на вън не стоя мн мн щото е студено...

Ая
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish4e
    ами зна4и аз сам на 14 по4ти блазе ви на вас с такива родители дето нямате вечерен час.
    Ми на 14 почти си си бебе , няма кво да ревеш и на 50 да станеш пак ще си бебето на мама и тате. Абе аз едно не мога да разбера, що не уважавате родителите си бе, ****?! Не се ли грижат за вас, не ви ли обичат? Не съм имала вечерен час, щото винаги съм се съобразявала кога да се прибера и са ми имали доверие. Ей такива като вас, дето на 14 ходят по дискотеки и се клатят с който падне като станат на 20 са с по 2 аборта и правят същото, което са правили и на 14, щото за друго акъл не им достига. Доста рязко се изказах и знам ,че ще ми изтрият поста, но ако го видиш помисли - като станеш на 45 няма да можеш да си играеш на ластик в махалата, ако ме разбираш кво ти казвам. Не прецаквайте детството си - втори шанс няма да има!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    maleee ko staaa tuka e az sum na 14 i nqmam nikaf rejim , moga da se pribera kogato si iskam (lqtoto) a zimata su6to samo 4e se pribiram okolo 22 - 22 :30 za6toto togava se pribirat pove4eto mi priqteli , ama kvi sa teq rejimi ot vas ve hora verno 4e ne ste vie vinovni ama .... moje bi roditelite vi vi nqmat doverie , zamislete se

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ая
    Ми на 14 почти си си бебе , няма кво да ревеш и на 50 да станеш пак ще си бебето на мама и тате. Абе аз едно не мога да разбера, що не уважавате родителите си бе, ****?! Не се ли грижат за вас, не ви ли обичат? Не съм имала вечерен час, щото винаги съм се съобразявала кога да се прибера и са ми имали доверие. Ей такива като вас, дето на 14 ходят по дискотеки и се клатят с който падне като станат на 20 са с по 2 аборта и правят същото, което са правили и на 14, щото за друго акъл не им достига. Доста рязко се изказах и знам ,че ще ми изтрият поста, но ако го видиш помисли - като станеш на 45 няма да можеш да си играеш на ластик в махалата, ако ме разбираш кво ти казвам. Не прецаквайте детството си - втори шанс няма да има!
    Riazko, no do niakade sam saglasna s teb.
    Ako ne se durji6 kato bebe va6te 6te ti slojat niakav umeren ve4eren 4as i niama da ima6 problemi. Az do predi 2 godini biah izpadnala v isteria 4e na6te me karat da se pribiram po niakvo bezumno vreme, no za teia 2 godini mnogo porastnah i te go vidiaha. Sega ne moga da se pribera kogato mi skimne, imam ograni4enia, no kato cialo sam dovolna ot ve4ernia mi 4as. Estestveno ima dni, v koito re6avam, 4e triabva da nedovolstvam, no ina4e si znam, 4e niama smisal. Vse pak opitaite se da se postavite na miastoto na va6te. Az samo kato si pomislia kakvo e postoianno da se pritesniava6, 4e v niakoia tumna uli4ka du6teria ti 6te sre6tne niakav izvrateniak i napravo... pffff dobre 4e niamam dete
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Виж,миличка.Аз съм на почти 18 и имам също вечерен час.Трябва най-късно 11 да съм си вкъщи,ако съм нещо на кафенце.Иначе ако съм на купонче може и на другия ден да се прибера.Но разбери ваще.Ти си още малка ( не се обиждай само )Те се притесняват.А я се замисли за майка си.Сигурнма съм,че когато е била на твоята вазраст и дори на моята са я пускали до 8:30.Спокойно.Ще те поотпуснат малко като пораснеш
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Guest
    да ви сера в устите на всите

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си