Е, супер, почти всички я харесахте. И аз много си я харесвам.
Искам да отговоря по-специално на FeitiCeiRa и blizalka. Няма как да познавам до съвършенство пропорцийте на човешкото тяло именнно защото никой не ме учил на тях. У нас никой не рисува, в учлище вече нямаме рисуване, пък и като имахме никой нищо свестно не ми е показал. FeitiCeiRa за мен изразява чувство. Опитвала ли си да разпериш така ръце и да вдишаш дълбоко , да се отпуснеш и да се почувстваш извън тялото си - да отделиш материалното от духновното и да чувстваш само с душата. Това е върховно състояние на духа и съм се опитала донякъде да го изразя. Да, не е правилна като форма, и аз го виждам. Няма как да е провилна, защото не съм изучавала анатомия или поне не в тази насока. Знам, че искаш да помогнеш и за това ми казваш това, за което ти благодаря. Ти си даваш професионалното мнение на човек, който учи това. Аз няма и да се науча, защото е трябвало като по-малка да започна да се развивам. На 17 съм сега и нямам илюзийте, че ще създам нещо ценно за някой друг освен за мен . Просто питах като визия и пръв поглед как "звучи" .