.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Moderated:Защо промени отношението си така?

predi varveh s edno mom4e,1-vo bqhme priqteli okolo 6 meseca i be6e super,no otkakto staanahme gadjeta stana neponosim ot vseki me revnuva6e ot sestra mi ot priqtelite mi i t.n ta daje i ot maika,obra6tala sam pove4e vnimanie na tqh,ina4e ne e lo6 4ovek...no az ne izdarjah a i samo si go haresvah,ne go obi4ah no toi mai se vlubi v men i sega poddarjame vrazka.Ponqkoga mi vika ti kato si skisnala si UJASNA ili 4e sam glupovata ili 4e ne razbiram ot lubov 4e sam studeno sarde4na i ei takvi ne6ta,a kato imate predvid 4e mu dadoh ne samo no i 3-ti 6ans a tova po princip e redkost...i spored vas kato neprekasnato mi govori ei takvi ne6ta dali e vazmojno da me obi4a ili e imalo samo moment na privli4ane... a i kato skasahme ima nema sedmica toi na celiq grad razduhal kvo sme pravili,kak i kade sme se celuvali,4e ne me e ebal i ei takvi gluposti deto mnoo me izdrazniha,4e posle stanah obekt na ebavki,ponqkog si mislq 44e me obi4a a drug pat ne,a spored VAS??? samo iskam da 4uq nqkolko mneniq ni6to pove4e ..

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Re: Moje li?

Цитирай Първоначално написано от Iliqn4eto
    ... a i kato skasahme ima nema sedmica toi na celiq grad razduhal kvo sme pravili,kak i kade sme se celuvali,4e ne me e ebal i ei takvi gluposti deto mnoo me izdrazniha,4e posle stanah obekt na ebavki,ponqkog si mislq 44e me obi4a a drug pat ne
    Xm, ne mislq, 4e ako te obi4a6e bi razdul vsqka edna va6a ob6ta slu4ka, dari i intimnite vi ne6ta...tozi e naduvko! Ne si struva! A ako pak trugnete i spite vse nqkoga, priqtno li 6te e kato razbere celiq grad?
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Според мен определено не е влюбен в теб...

ako naistina te e obi4al nqmalo e da te nari4a po takiva gadni na4ini koito izrazqvat negovoto yvajenie kam teb! ti si go haresvala no si se 4yvstvala zady6ena vse pak i ti si 4ovek ima6 semeistvo koeto e 100 pati po vajno ot nego priqteli na koito triabva da obra6ta6 vnimanie sa6to!toi ako te obi4a6e nqma6e da te darji kato v kletka!
    a priznak na ``silnite``my 4uvstva sa razkazanite prejivqvaniq!sled kato skasate se e razbralo sas sigornost 6to za 4ovek e!ako darje6e na teb bi li govoril takiva ne6ta?bi li razkazval vsi4ko? a ako ste bili imali i drygi intimnosti i tqh li 6te6e da razkaje s vsi4ki podrobnosti?
    ako te e obi4am i darjal na teb e 6tql da se darji po koerenno RAZLI4EN na4iN
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

ebahti
    Guest

Bahta

zabravi go too soppolko ne e za tebe,ne6tastnik takvi mno me draznat ai da im se i na prostacite

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

:}

ebahti
    ama az da sam kazala 4e iskam da sam s nego? ne nali ai ne sam kazala 4e go obi4am
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    България
    Не разбираш от любов? Щом казва - ДУЗПАТА и няма кво да се занимаваш с тоя тъпак. Имам някакво предчувствие, ама ми се струва твърде вероятно да греша - тоя "пич" е искал да те оправи, обаче май не му се е отворил парашута и затова го е яд. Мисля, че те желае сексуално - нищо повече. Ти знаеш по-добре дали е така. ДУЗПАТА и да не ти пука за кретена
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

Guest
    Zaebi g0

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Майната му на тоя глупак.Не си тъпа нито коравосърдечна мила.Зарежи го той губи не ти!

Тоя луд ли е ? как ще разказва интимните ви случки на всички ... разбирам нещо весело да е станало и да каже на приятелите си и те да се посмеят ама чак толкова... И тия убиди...
    Цитирай Първоначално написано от Admin-Coki
    Неподходящ подпис / подстрекателство към наркотици/
    Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :P

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi kvo da ti kaja..toi opredelno e nqkav prostak..6tom ti govori taka..za tova izob6to ne biva da mu obrashtash vnimanie!

И според мен не те обича. Просто иска да има пълен контрол над теб. Чудя се как все още не ти е забранил да си говориш с приятелите и да те скарва с родителите ти. А до това, че е разправял какво, къде и как сте правили - ами май няма никакво уважение към теб и вашата връзка като цяло, все пак някой неща са лични...
    Still a baby ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си