- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lek...Za stari rani!
Nqkoi moje li da mi kaje ima li efikasen nachin da zabravish starata lubov...Molq nqkoi izbavil se ot tova da pishe...Blagodarq na vsichki koito me razbirat!
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!
az principno ska4am ot vruzka vuv vruzka i nqmam vreme da stradam
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ми на мен ми помага работата , бачкам като луд после спя много после пак така и няма време да мислиш за бижшия и сичко си е ок![]()
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
В повечето случаи с времето и болката ти ще отмине, а докато чакаш този момент не се затваряй в себе си, излизай с приятели, ако щеш даже - хвани си друг пич... важното е да гледаш напред и да не потъваш в носталгия по изминалите дни!
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
На мен ми помага много силна воля. Просто си казвам, че нещото вече е минало и край това е. Не се ядосвам за минали неща
mn e lesnu =] prosty se flubi otnovo =]
Времето
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Занимавам се с нещо, насочвам си вниманието към нещо. Избягвам да мисля за миналото и заедно с времето успявам![]()
♥ ♥ ♥
Ми няям съвет, щот аз я докарах до психоза , за тфа се 'окачвам на пирона' и чакам да стане кфот' има да става. ..
Бтв сетих се за съвет ; Don't Give a Fuck ... карай я така, че да не ти пука от никой и нищо ... разликата се усеща ако не на същия ден, то на другата вечер 100%![]()
E tova e!Osyznaesh li tova shte go zabravish.No ti trqbva silna volq!Trqbva da osyznaesh,che veche nqma da se saberete.Ti prodaljavash jivota si,kakto i toi svoq.Vsichko ostava v minaloto kato edin hubav spomen.Първоначално написано от Th3MaN
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
nai golemiq lek e vremeto
![]()
С времето всичко отминава-отминава болката,но чувството може и да не отмине/казвам ти го от личен опит/.Ако се захванеш със спорт ще ти е по-лесно да забравиш.
м старата любов ръжда не хващахехе
Ми времето,наистина.Уж лекува всичко...
Занимавай се с нещо,и най-важното БЪДИ СРЕД ХОРА; )..
rabotata e takawa ... starata lubov ryjda ne hvashta cql jivot shte te boli edinstvenoto neshto koeto mojesh da naprawish e da q pretypnish s druga bolka![]()
емии най-вече сичко става с времето..Обаче това може да стане бавно, затова излизай навън с приятелир ходи на купони, закачай се с други момчета, даже си хвани някой, не си оставай миг покой и ше стане много бързо и без това сеа е лято има кво да се прави..ше се усетиш как хич не мислиш за старата любов![]()