- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Защо промени отношението си така?
predi varveh s edno mom4e,1-vo bqhme priqteli okolo 6 meseca i be6e super,no otkakto staanahme gadjeta stana neponosim ot vseki me revnuva6e ot sestra mi ot priqtelite mi i t.n ta daje i ot maika,obra6tala sam pove4e vnimanie na tqh,ina4e ne e lo6 4ovek...no az ne izdarjah a i samo si go haresvah,ne go obi4ah no toi mai se vlubi v men i sega poddarjame vrazka.Ponqkoga mi vika ti kato si skisnala si UJASNA ili 4e sam glupovata ili 4e ne razbiram ot lubov 4e sam studeno sarde4na i ei takvi ne6ta,a kato imate predvid 4e mu dadoh ne samo no i 3-ti 6ans a tova po princip e redkost...i spored vas kato neprekasnato mi govori ei takvi ne6ta dali e vazmojno da me obi4a ili e imalo samo moment na privli4ane... a i kato skasahme ima nema sedmica toi na celiq grad razduhal kvo sme pravili,kak i kade sme se celuvali,4e ne me e ebal i ei takvi gluposti deto mnoo me izdrazniha,4e posle stanah obekt na ebavki,ponqkog si mislq 44e me obi4a a drug pat ne,a spored VAS??? samo iskam da 4uq nqkolko mneniq ni6to pove4e ..
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!