predi varveh s edno mom4e,1-vo bqhme priqteli okolo 6 meseca i be6e super,no otkakto staanahme gadjeta stana neponosim ot vseki me revnuva6e ot sestra mi ot priqtelite mi i t.n ta daje i ot maika,obra6tala sam pove4e vnimanie na tqh,ina4e ne e lo6 4ovek...no az ne izdarjah a i samo si go haresvah,ne go obi4ah no toi mai se vlubi v men i sega poddarjame vrazka.Ponqkoga mi vika ti kato si skisnala si UJASNA ili 4e sam glupovata ili 4e ne razbiram ot lubov 4e sam studeno sarde4na i ei takvi ne6ta,a kato imate predvid 4e mu dadoh ne samo no i 3-ti 6ans a tova po princip e redkost...i spored vas kato neprekasnato mi govori ei takvi ne6ta dali e vazmojno da me obi4a ili e imalo samo moment na privli4ane... a i kato skasahme ima nema sedmica toi na celiq grad razduhal kvo sme pravili,kak i kade sme se celuvali,4e ne me e ebal i ei takvi gluposti deto mnoo me izdrazniha,4e posle stanah obekt na ebavki,ponqkog si mislq 44e me obi4a a drug pat ne,a spored VAS??? samo iskam da 4uq nqkolko mneniq ni6to pove4e ..

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!