.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    България

Нощни птици ли сте?

Нощни птици ли сте? В колко часа обичате да си лягате? Харесвате ли нощта като част от денонощието? Какво правите, когото не искате или не можете да заспите? На мен супер много ми харесва да се разхождам по центъра в 3-4 часа през нощта(стига да не е студено де) заедно с един приятел. Всичко е толкова спокойно, няма я тази забързаност на деня. Аз и на деня се кефя, ама по раличен начин го възприемам. А Вие?
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

po princip si lqgam kusno ne sega po rano mi se dospiva i t.n.|

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    определено съм нощна птица....само че докато
    съм си в нас немога да излизам така докъм 3-4
    щот майка ми се сърди ама като бях на
    екскурзия в пловдив....аууууу излязохме в 1 през нощта
    и се върнахме в 8 сутринта точно преди останалите
    да се събудят
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    някъде...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Определено ноща повече ми харесва.
    1. Защото през деня съм на даскалоо00о0о
    2. Защото вечер се срещам със всички, докато през деня все някой има ангажименти ли пък аз нямам възможност.
    3. Вечерта е по спокойна и тиха и.........ае по яко е.
    Разхождал съм се вечер по града да яко е. Даже много често по това време просто си излизам на терасата и си гледам я звездите, я Варна как блести )))

Guest
    Sigurno shte sum weekendite lqgam v 7 ... sutrinta i stavam kam 3-4 sledobqd ... vecherqm i kam 12 - 1 sum pak online ili zapivam nqkade...

Guest
    Няма смисъл да прекарваме времето си във сън , по добре да се занимавмае със по смислени неща

by EC

Голям фен
    obojavam noshtta i tumninata...nqma nishto po krasivo

Супер фен
    Аммм аз съм голяма нощна птичка Ако имаше възможност да не се прибирам всяка вечер...Мно ми е яко вечер да седя на тъмно и да ми е някво тихичко и си мисля за разни неща ! А особено вечер на морето...(е да не съм сама де)
    Пък и вечерта ми е яко, защото се събираме и си виждам приятелчетата !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    sofia
    И аз много обичам нощта- много по-спокойна и някак по-вълнуваща е от деня. Въпреки това рядко седя до късно, защото напоследък наистина се изморявам и ми се доспива рано. Иначе, ако съм с приятели или съм на екскурзия, на някое яко място, мога да не спя цяла нощ. Просто ми е много по-приятно. Още повече ако си с яка компания няма смисъл да губиш това време, за да спиш.
    Не ми се случва много често да се разхождам навън посред нощ, но когато стане съм много щастлива- наоколо е тихо и пусто, над теб е небето, на което са звездите и луната, виждат се светлините на града...
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

opredeleno haresvam no6ta i mrazq da spq.prez vakanciqta predi 6 sutrinta ne zaspivam a ponqkoga izob6to ne si lqgam.mnogo obi4am da se razhojdam navun mnogo kusno prez no6ta

Любовта е най-висшата степен на омразата

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нощтно пиле съм аз!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мен определено ноща по-ми допада като част от денонощието. Ако мога да си избера в коя част от денонощието да живея, то това ще е нощта определено. Сега може да се каже, че повечето от нас си живеем прз деня. Нощта е загадъчна, луда и много по-различна. Струва ми се, че всдичко изглежда много различно през нощта - не само града, но и хората в него са различни. Страхотно е. А колкото до това в колко си лягам - около 11.30 средно, защото сутрин ставам рано за училище, но обикновено не си лягам, защото ми се спи, а защото трябва
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Нощни птици ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Frank
    Нощни птици ли сте? b]
    i o6te kak!
    no6ta e moeto vreme, togava sym dosta po aktivna, misylta mi e po byrza i po 4ista, vyzduha mi haresva pove4e- studen i svej....osven tova 100 pyti pove4e predpo4itam da e tymno otkolkoto slynceto da mi gree pravo v o4ite...
    az sy6to 4estno se motaq prez no6ta na vynka, obojavam
    ami kakvo pravq....4eta kniga, u4a, pu6a, gledam filmi- tova ako sym sama
    ako ne sym- lafq si, zaka4am se
    kogato sym na daskalo gledam do 3-4 nai mnogo da si legna 6toto stava v 7 ina4e weekend-a karam do kym 6-7h
    v prirodata mi e da buhlqsvam i vampirqsvam, kolkoto po-malko spq tolkova po-dobre

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    По принцип да.
    През деня си почивам,а през вечерта живея. :>

Ooooo noshta rulesssssssss mn po-qko e otkolkoto prez denq da ucha kat razprana
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Повече от фен
    Град
    Varna
    Май съм първата която ще каже че не е нощна птица
    На мен доста рано ми се доспива, лягам най-късно към 11, после ставам в 7. Не е много рано, но без 8 часа сън просто не мога
    Нощта не е лоша, но е хубаво когато има с кой да я споделиш (говоря за излизането из центъра )
    Животът е прекрасен

ами и аз съм нощна птица)
    обичам да спинкам, но обожавам спокойствието на нощта.. да се разхождаш из града е супер)
    но повече от всичко обичам нощните купони
    Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!

Mi az obichkam noshtta i tymninata. Obicham da pravq vsichko noshtem, no za syjalenie si padam i pospalivo syshtestvo
    Be angel, Be devil, Be fame

Guest
    По принцип да No`1

Повече от фен

Re: Нощни птици ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Frank
    Нощни птици ли сте? В колко часа обичате да си лягате? Харесвате ли нощта като част от денонощието? Какво правите, когото не искате или не можете да заспите? На мен супер много ми харесва да се разхождам по центъра в 3-4 часа през нощта(стига да не е студено де) заедно с един приятел. Всичко е толкова спокойно, няма я тази забързаност на деня. Аз и на деня се кефя, ама по раличен начин го възприемам. А Вие?
    Да, определено. Оби4ам да съм навън до късно, да стоя по малките 4асове,защото това е доста предразполагащо време, живота тогава е друг, въобще си4ко е разли4но. Кефя се на нощта, но 4есто родителите ми са пре4ка да и се накефя,както трябва Ама и тва време 6е дойде да съм напълно свободен. айде със здраве!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Определено ноща е по-яка.Обичам я.Струва ми се някак по-страшно по-загадъчо някак изпълнено с мистерии.Мразя да си лягам рано ама наще ме карат.Ама аз ест. не спя просто се взирам в тъмнината..

Всичко зависи от това дали съм имал изморителен ден. Ако всичко е минало нормално може да постоя до към 2:00 примерно.

Нощта за мен е идеалното време за излизане,някак си романтично,дискотечки,купо нчета,да се усамотиш някъде с гаджето.Тръпката е много по-голяма,чувството,че едва ли някой ще ви види,пък и да ви види едва ли ще ви разпознае.Нощтна птица съм определено.

Ми аз не съм нощна птица. Особено щом ходя на училище. Лягам в 10-11 и ставам сутрин рано. Щом съм във ваканция си лягав към 12 и ставам в 9-10 най-късно в 11. Така съм си свикнала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си