- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовта е тъпо нещо
lubovta e na-gotinoto ne6to i tezi koito ti go kazvat sa pravi,i az sam prava 6toto sega to4no tova 4uvstvam
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Tova 4e nqkoi te e naranil te kara v momenta da misli6 taka,no kato sre6tne6 podhodq6to momi4e,v koeto 6te se vlubi6 6te razbere6 4e ne si bil prav da misli6 taka
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Koi ne iska da ne bade naranqvan i da ne strada?Edva li nqkolkoto miga na 6tastie dokato si vluben sa dostata4ni da zabravi6 tolkova mnogo stradanieAz li4no ne sam se vlubvala ot dve godini i sam mnogo 6tastliva i bez tova 4uvstvo.Pak se zabavlqvam,no ne prolivam salzi
![]()
mislish li 4e 6te6e da ti e po lesno da si bez4ustven da ne 4ustvash da ne obi4ashne mislq taka?! vinagi ima stradanie tova e ne izbejno vse pak no sled nego idva i 6tastieto sega mislish taka sled vreme 6te se 4udish zashto taka si mislil 6te si bluskash glavata
i 6te se smee6 na tezi ne6ta Lubovta e nai hubavoto ne6to koeto moje da se slu4i no po4ti vsi4ki da ne kaja vsi4ki sme stradali ot lubov!!!
gadno e no...neizbejno taka i tvoito stradanie 6te mine prosto iz4akai i ne se ot4aivai ne vlizai 4ak v takiva muki
\
/
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Не че нещо...ама...
Съб Ное 13, 2004
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Абе без либов за къде сме бе?
Че е тъпо е тъпо, ам без него още по-зле нали? :0
Абе вчера срах :>
И аз се чувствам така
Когато намериш подходящия човек няма да си на това мнение ..
Lubov sashtestvuva..i tq naistina nosi mnogo shtastie...prosto oshte ne si q sreshtnal..az vqrvam che nqkade ima chovek s koito kato se saberem i she stanem edno cqlo...i tq nqma da byde momentna...)))
xm...sladur ne e taka nemoje da si prosto edin kamak seki ima kofti momenti sled vreme shte ti mine!Trq da se nauchish da naranqvash i da budesh naranqvan no v sichki sluchsi da budesh SILEN
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Първоначално написано от Анонимко
О,знам знам!Почти всички момчета искат да сдържат чувствата си!Но...уви не е лесно Любовта не пита,а връхлита!
Така че,миличък мой сълзите можеш да си сдържиш но обичта не/може до някое време,но после избухваш като вулкан/.
Е хайде успех и дано не те нараняват повече!!!
OMG OMG OMG OMG OMG
пак не гледам дататато е от 2004 година пфу LOCK!
Явно си доста наранен за да нейскаш да чувстваш най-страхотното нещо на свта-обичта..Даже и невъзможната или несподелената любов си има свойте плюсове...може да не са много ...но по добре е да обичаш някого,отколкото да си празен отвътре...цтцтц непокист демек тцтц ...поне така мисля аз
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Съжалявам наистина, че в момента мислиш такаПросто не си срещнал момичето, което ще те направи наистина щастлив! Спокойно и ти ще се радваш на магията на любовта, не се отчайвай
![]()
![]()
Първоначално написано от LunaTriCk
mda i az mislq taka 6te vidish 4e sled vreme nqma da mislish taka![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Любовта е за наивниците
Няма такова чувство .. изтъркани клишета от рода на "обичам те с цялото си сърце" и "сърцето ми е твое" и т.н. са абсурдни .. всеки разумен и смятащ себе си за поне малко интелигентен човек, би трябвало да знае, че сърцето не може да чувства .. то е просто кух мускулест орган .. разбира се двама човека от противоположен пол могат да бъдат интимни и това е съвсем нормално, но така наречената "любов" не е нищо повече от взаимно доверие,интимност и уважение към другия .. когато едно момче и момиче си допаднат, на първо време има само физическо привличане(разбира се и тук си има изключения),така наречената страст .. след това първоначалният пламък поутихва и започва да се изгражда цялостната структура на социалната връзка между двамата ... но моля ви хора, осъзнайте се и се замислете над горенаписаното и престанете вече с тези лигави истории за любов, чувства и сърца ...
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
lubovta e kat kupeika grumva plqska i ufeikva![]()
za tova ponqkoga e po dobre da ne moje6 da obi4a6 ,za da ne bude6 naranqvan \/
Всеки иска да е така, но както казват в една реклама за сериал (спешно отделене ако не се лъжа) "от чувствата ти прилошава, но именно те те карат да се усмихваш"
чувствата са повод да бъдеш щастлив и да можеш да оцениш истинските приятели и истинската любов...Пък ако не обичаш приятелите си, не обичаш родителите си, не обичаш свта....какво ще правиш. Нима мечтата ти е да вървиш напред като робот и толкова...