.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Pratix i buket 4erveni rozi

Zdraveite. Predi 1-2 sedmici pisax tuk, che smqtam da pratya buket cvetq na lubimata si ! Tq gi e polu4ila, vchera i e kazala ("mislex, che sa ot gadjeto mi), a az ne znaex che ima priqtel. Kak da postupq, da i kaja li che sa ot men i che q obi4am s cqloto si surce ? Ne iskam da naranqvam nito neq nito priqtelq i.

Kaji 4e sa ot teb no 4e q obi4a6 mnogo tvurdo ne
    ima vreme i za tezi dumi
    trqbva da e vzaimno se pak \/ uspeh
    LuBovTa E sLqPa!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Kaji i rasbira se,tq trqbva da znae,moje puk da se zaradva poveche kato rasbere che buketut ne e ot gadjeto i a ot teb Nishto nqma da isgubish mojesh samo da spechelish
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    Обаче в темата за разделяне на гаджета всички се направиха, че не биха признали чувствата си. Сега давате друг съвет.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Az pak mislq,4e nai-dobre e da zabravi6 za neq.Ostavi ne6tata kakto sa si,ako skasat-deistvai,no sega ne se opitvai da gi razdeli6-gadno e.Ima i drugi svobodni momi4eta
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

menteto
    Guest
    heh ti puk cql buket , mai te biqt parite ;P zabravi za neq po dobre , za kvo she stoish mejdu horata

Дръпни се докато можеш. После ще хлътнеш още повече и няма да ти е лесно да се откажеш. Не можеш да си сигурен, колко още ще има връзка с него, а да я делиш е глупаво. Не вярвам да скъса с него заради теб, така че просто се дръпни.
    Друг вариант е да и станеш близък приятел, но ще се мъчиш така. Бягай отрано. УСПЕХ !
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ходи са бий с авера и..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кажи й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си