- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obicham go, no sme na 150 km razstoqnie
Zdraveite.
Imam si priatel. S nego hodim veche tri meseca pochti, no sme ot razlichni gradove i se vijdame za po dva dni na dve sedmici i e mnogo machitelno.
Postoianno si mislia koq li go haresva ili toi da ne bi da haresva nqkoq, vapreki, che mu imam doverie. I toi po sashtia nachin vze da me revnuva (makar i da ne go priznava, to se vijda), ot priatelite mi.
Toi e super. Izprati mi cvetia, postoqnno, kato sme zaedno, pokazva, che me obicha.
Toi e mnogo razlichen, adski razlichen ot vsichki ostanali, i toi misli sashtoto za men i izobshto super si pasvame.
Chudia se dali toi shte me napusne skoro zashtoto az za parvi pat v jivota si naistina imam chuvstva kam niakogo i neznam, ne se chuvstvam sigurna v tova dali toi eventualno shte mi kaje" E, veche ne moje taka da prodaljava...".
Za sebe si sam sigurna, che moga da prodalja i taka a i v kraina smetka edva li vinagi shte badem razdeleni, no ne moga da bada sigurna dali toi shte izdarji?
Kakvo mislite?
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!