- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кога си учите
Кога си учите![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
kakvi temi samoooo:/mi sled kato se vurna ot daskalo gledam BigBro iii posle praq kto praq i si lqgam...
na drugata sutrin stavam rano i zapov4am da u4a...
a ti!?!
vnimavai kakvo si pojelava6
...za6toto nai-mnogo boli ot sbudnati me4ti!!!
Първоначално написано от bugi-bugi
И аз чат пат съм така с една подробност не ставам раноСтавам кам 10 ям, пия кафе, Зяпам ТВ и аха се наканвам да уча кам 11 и до кам 12 съм готова
Е ако случайно имам много да уча ставам по-рано
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Poprincip kam 8-9h. prosto nemoga da ucha sled daskalo
NaI-DobritE I KraSiVi NeShta Na SveTa Ne MogaT Da BaDaT ViDqNi,NiTo DoKoSnaTi...Te Se UseShTaT V SaRcETo!
KoGaTo Se KaSaE Za ChyVsTvA NqMa OBqSnEnIq,A SaMo PoStApKi..
ANEGELE OBICHAM TE!!!
mi az mai ne u4a![]()
:P
ot okolo 15;00h do kum 18:00h zavisi kolko imam za u4eene![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз уча от 3 до 4![]()
ami predi u4ilishte,ama rqdko u4a!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Различно. Има дни, в които имам много за учене и още като се прибера сядам да науча по по-лесните като математика, английски, немски. Обикновено уча сутрин по разказвателните...първо започвам по история че там е най-страшно и ако остане време за другите предмети. Ако пък някой ден се случи че почти нямам по какво да уча...напсвам някое др домашно или попрочитам десетина реда от урока за някой др ден. НО стане ли 11:00, научила ненаучила зарязвам всичко, защото серила ми почва)
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
mi zavisi kolko imam za u4ene,no principno kum 7,8po-rano e absyrd 6toto se vru6tam kum 2:30 i t.n.
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Аз си уча веднага, след като се прибера, защото иначе псоел ме размързява и не докосвам учебниците![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ooo taka me murziiii da u4a i taka nai mnogo da pro4eta 1-2 izre4eniq ot uroka i da go zareja![]()
Az sym no6tna ptica, u4a kym poluno6t, i do sutrinta
Kat se vyrna ot uchilishte, gledam BB, sled tova ucha do kym 12, spa do kym 2 i stavam i pak ucha, sled tova cql den na daskalo, pribiram se, i pak syshtata istoriq
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
винаги в последния моментТоест - като станеее тъмноооо и късно, към 20.00-21.00 и естествено за нищо не ми стига времето и никога не мога да си науча като хората! а цял ден само се мотая и все си викам - иииии ай сега почвам да уча,само да направя това...ааа и това....
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
аз пък не си уча. Последно отворих учебник с цел да науча нещо беше 9 клас по биология за едно контролно. Оценките си ги изкарвам със слушане в час и преписване...
Kato se varna vadnaga sqdam da u4a za okolo 2 4asa i posle si izpolzvam svobodnoto vreme pulnocenno![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ами аз по принцип се връщам до към 14.30 и хапвам. след това зяпам ТВ, чета си книжката и така до към 19 ч. тогава се сещам да погледна това онова за 1/2 ч. max![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
ili ve4erta predi dazaspq ili sutrinta kolkoto mi ostane vreme predi daskalo![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Az sum 1 smqna i ssled obqd spq za6totosi lqgam kum 12,puk u4a kum 8-9....10
Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better
m4i az ni u4a