- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кога си учите
Аз уча 1-2 часа след като се върна от училище!! ))
mi az v poluno6t.......4e i sled poluno6t...prez denq samo se motaq iz grada ili na kompa, taka 4e ne mi ostava vremeA ponqkoga ne u4a vuob6te
Не уча, запомням урока, още докато учителят го преподава, вкъщи просто го прочитам 1-2 пъти. Единствено по математика не запомням нищо, защото не ми се отдава този предмет, но и вкъщи не уча, защото знам, че нищо не знам и няма за какво да се напъвам.
ne u4a za sujaleniehaha
![]()
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
ami po princip ve4erta si pravq doma6nite!a sutrinta si u4a urocite ama kat me hvane marzela stava stra6no ....i vinagi kato ne u4a me hva6tat tapite daskli eehhh sadba![]()
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Лелеее прегледах цялата тема и не съм постнал нито веднъж, а си мислех, че съм поствал...Е, както и да е.Аз учааа...около 2 часа след кат се прибера, но само ако няма никой в нас-не ми дават да сядам преди да съм си научил(обикновено нема никой по обяд чак до към 6).Вися час о половина във форумите и после сядам![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ZAVISI AKO 6TE ME IZPITVAT U4A RANNIQ SLEDOBED DO VE4ERTA SV1R6VAM I POSLE SEKIEFQ NA GIVOTA
Jivei za dnes za6toto v4era nqma da se vyrne a utre moje da ne doide!!!
ми обикновено почвам към 4-5 и като се прибере майка ми и казвам че цял ден съм учила
emi vecher kum 22-23 togava mi idva da mislq i zapomnqm i sutrin ako ne yspeq vecherta
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
Ami kato sam vtora smqna sytrinta si y4a,a kato sam parva sledobed i posle feikvam navan :P![]()
Известно е, че големите умове действат най - интензивно, когато са под напрежение. Респективно, изхождайки от тази констатация, плод на приложението на някои известни от хилядолетия емперични подходи в изследванията лесно можем да заключим, че за да има реален ефект от нашите усилия, непременно трябва да бъде поставен дразнител, култивиращ заложения потенциял във възможно най - голяма степен.
И вече знаейки, че напрежението е катализатор на интелектуалните процеси, за да създадем оригинална обстановка трябва да съчетаем действията си с подходящи условия и обстоятелства и асимилацията на поднасяния материал да се извършва във най - голяма цялост.
КАКВО ПРАВЯ АЗ?
Пъво и най - главно: разполагам с два източника на информация - учебник и записки които най - съвестно си водя в училище по абсолютно всички предмети.
Второ и също много важно: съобразявам се с цената на учебниците и невъзможността мама и татко да ми купят нови, както и високите тарифи на копирните услуги.
и
Трето: много обичам да акам.
Та не бързайте да се отчайвате, ако все - още неразбирате за какво става въпрос. Ям по много, пазя специална диета и посещавам тоалетната два пъти дневно в удобно за мен време. Уча си уроците там за възможно най - кратко време и за да впрегна всичките си усилия в освояването и запаметяването на материала, късам листата от учебницика с който се занимавам и ги използвам за удовлетворяването на настъпилата след изхождането хигиенична нужда. И така, знаейки, че нямам втори шанс да си прочета урока, подсъзнанието ми влага всичките си усилия и с едно прочитане съм... готов!
Само сутрин правя преговор с тетрадката си и постъпвам по същия начин с нея!
Опитай и ти!![]()
mi ne u4a za sega 6toto ot kakto e po4nala godinata ne sam zanesal edin pat tetradka da napi6a ne6to i za tova ne sam i u4il ne6to nai mnogo da sam pro4el edno dve izre4eniq v daskalo i tva e . Ama sega kato mine vakanciata moje i da po4na da u4a ma se 4uda to vse pak si e gore dolu na4aloto na sroka o6te
Mi rqdko me prihvashtat ludite da u4a,oba4e kogato tva stane e ve4erta kym 8-9![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
Аз съм над тези неща![]()
az u4a samo po vreme na sesiata![]()
stanete studenti i 6te vidite kolko e iako
Не повече от 30 мин на ден и то вечер![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Miiiiii kato se vurna ot daskalo u4a do kam 4-5 ama pyrvo malko na komp-a de.....i ako ne si nau4a posle ve4erta pak ili pak sytrenta stavam po rani4ko![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Ако съм първа смяна, сядам веднага да уча, за да мога вечерта да изляза.Ако съм втора смяна си свършвам нещо, за което ми стига времето преди да изляза и на следващия ден ставам достатъчно рано, за да си свърша работата![]()
Не На Модераторския ПРОИЗВОЛ
Обичам живота безумно, защото в него си ти.Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!
когато ми падне!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Първа смяна-след голямо моткане сядам към 4 до 6-7 зависи.Ако излза обаче излизам към 5,връщам се 8 и осле пак уча.Ако съм втора ставам рано,защото иначе не насмогвам,най-късно в 9:30 трябва да съм седнала.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...