- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кога си учите
пфффффф
сутрин хич не ми се уЦи
уча предимно следобяд или вечер
като се замисля тая година съм учила само събота и неделя
ами уча само за контролни и изпитвания....а понякога ми се случва да уча извънредно и ако това стане става вечер преди да заспя![]()
Принципно преписвам домашното преди часа...Пък ко има контролни глупости уча
Като се замисля малко...уЦа само като не ме измързи много или като вече няма накъде...мноу мразя накрая на годината да преписвам тетрадки...зееемиииии![]()
e 4e az ne u4a,samo ,kogato imame kontrolni i klasni si pravq pi6tovi pro4eta ne6to kolko da zapomna i tova e da vurja 4vor4eto ili 5 i tva e.
![]()
уча, когато сметна за нужно![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ucha sled 12-chasovoto stoene v daskalo....t.e. v 7,8 vechertamnogo priatno e
posle ochite ti sa
![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
mi pribiram se kum 3,pohapvam,spinkam malko i kum 17:30/18:00 sqdam da u4a
Да ви кажа честно след като се върна от даскало само играя и чатя.После сутринта ставам към 4-5 часа сутринта и си уча.До колкото разбрах и баща ми е правил тъй!
13 т.
212.116.148.108
az .. vednaga kato se vurna .. pravq si domashnite za 20 30 min nau4avam si uroka (tova samo ako shte me izpitvat ili podoziram 4e shte go napravqt) slu4valo mi se e i da u4a v mejdu4asieto predi 4asa...![]()
![]()
![]()
![]()
ako sum 2ra smqna kato se pribera pi6a doma6ni a sutrinta y4a..a ako sum 1va u4a sledobqd![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ama4e glupav vupros az ne u4a ,ako pravime ne6to po seriozno samo mi podskazvat i sum gotova.
![]()
Ако съм първа смяна уча след като се прибера,но първо имам малка почивка(сън,обяд,компютър).. Ако съм втора смяна и имам много за учене почвам от вечерта и довършвам на другия ден .. .
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Когато се прибара, си почивам и чак след това сядам да учаА когато съм втора смяна-по принцип сутрин, но понякога вечер
![]()
e slu4valo se e da sedna da u4a no ne sum zubar.a na edna ot na6iq klas i vikaxa zubarka.e ne 4e ne nazubkam ne6to de..........
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Еми това, че сядаш да учиш не значи, че си зубарПървоначално написано от az_slunceto
Да си зубар значи да учиш всичко наизуст, което отнема и много време и така
Това че си учиш значи, че искаш да си създадеш добро бъдеще-даже тук имаше такава тема-учете, че след 12 клас може да ви се стъжни иначе...
като се върна от даскало обикновено си почивам и гледам некой филм а после излизам навънл Абе общо взето си уча през ноща,защото и без това преди 4 не си лягам и имам вр да поуча.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
mnooo qsno tva e nai qkata sistema . Evala BanditkeПървоначално написано от [B
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
у4а...нямам установено време-като се сетя![]()
а домашните се пешат след 22 часа
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
VEDNAGA sled daskalo za da ima posle vr za dr ne6ta!
еми всеки път различно-не си правя график![]()
кога кажи речи през целият ден - чакайте да поясне (дан си помислите чу уча по цел ден) ми през цялото време което има по 5 минути по 5 минути по 5 минути и ето че след известно време се науча- тоест 1 час пред компа 5 минути учене и обратно