- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кога си учите
Ами всеки път различно,но предпочитам като се върна веднага,а после да съм свободна.
zavisi dali sam zaeta sled daskaloto.po princip kam 7-8 vecherta,no ne vseki den xaxaxa![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
О-о-о късно към 20:00/20:30 до кам когато мога, а като нема к'во да праа следобяд товага 'пиша домашните' поне което мога.... което не перписвам на следващия ден![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
В повечето случай, когато ми остане време. Но най-често се старая да свърша с подготовката за училище веднага като се прибера.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Sexislav4o_Kasmetliiski
az otvreme na vreme si u4a
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ami az sum malko po-ludichka i mnogo obicham da buda navun zatova sled daskalo otivam nqkude s frs...ili predi (zavisi smqnata) posle s drugi fr i s drugi fr i s drugi fr..i kato se prebera kum 10 sqdam na kompa....i sedq do kum 12..posle sqdam ucha....i tva e....
Mi poprincip ne ucha ama kato sum 2ra smqna poneje se pribiram mnogo kusno shtoto sled school otiva vednaga na kafence i sutrin kato stana si prava pishtovi naburzo ako ima za kakvo ili napravo stavam i otivam na kafe i sled tva na school..A kato sum 1va smqna poneje nqma kakvo da pravq sled school si pravq tam pishtovite ili se opitvam d apoprocheta neshto dokato zaspa i sled tva aide navunka...![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Обикновено първата ми работа след даскало е половин час на компютъра и после пиша домашни , но не казвам че уча уроци![]()
Момче,момче за мен ти си цигара- станеш ли на фас запалвам друга аз.