- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ba6ta vi :)
никога не са ми налагали такива ограниченияПървоначално написано от dj_mix_pro
![]()
Не, баща ми е пекан човек и не ме ревнува от момчетата![]()
ами моя да Преди много ме ревнуваше сега по малко
та когато му сервирах че ще се омъжа той"ама ти детето ми добре ли си,вие не се познавате добре",а ние с приятеля ми ходехме от доста времено сега е най-щастливият дядо,толкова много глези бебчето ни
![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
Ми истинския ми баща ме ревнува от време навреме но не чак маниакално а втория ми баща май хич даже не се сеща за това абе с 2 думи с бащи проблеми нямам
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами аз не съм имала подочни проблеми! Но по принцип държа баща ми и гаджетата ми на разстояние за всеки случай
mi ba6tami e golqm pe4enqk,no ponqkoga i toi pravi komentari za nqkoi moi priqtel,4e e...,a pak onzi e...nqkvi takiz![]()
Mnogo rqdko go vijdamZa po liubopitnite(kakto se izkaza nqkoi po-gore) raboti v provinciqta i si idva za 3-4 dena i izobshto ne se zanimava s takiva typotii-da ne govorim che i tuk ima rabota
PISNALO MI E!!!VSE RABOTA!!!NQMA POCHIVKA ZA NEGO
Моят баща не се вълнува особено много от личния ми живот и съответно не знам как би реагирал като ме види с някое момче, но винаги се отнася към мен много грижовно и няма да ме даде лесно![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ооо и моя баща е така ама е направо трагичен слушай хахах!ревнува ме от всичко и всеки хаха
Не ме ревнува,защото съм го запознала с приятеля ми и съм му дала възможността сам да се убеди,че е серозен,както и връзката ни.Баща ми много го харесва и се радва,че сме заедно.![]()
Fuck me,i am famous!
ami da,revnuva me.dori 1 p1t se bqhme skarali zaradi moeto gadje.zna4i toi(tati)izob6to ne go haresva6e i ne mi dava6e da izlizam sz nego,oba4e az napuk izlqzoh.i posle ima6e nakazanie,ama za 1 den
a m-u dr ima6e za ko da ne me puska,ko da vi kaja toi(biv6oto mi gadje) e mn izvesten v policiata,ako me razbirate![]()
ina4e e pe4en
моя баща пък почти целия ден е на работа и прекарваме малко време заедно.Ама иначе е некав такъв печен и не ми създава много много проблемация!
Of..neznam az s moq ba6ta ne govorq za mom4eta toi ponqkoi pyt samo me bazika ama mislq 4e me misli za malka toi ne znae za nitoedno ot gdjetata mi nito pyk maikami te sa dosta konsrvativni..
ami toi vse pak ti e bashta pak i vse pak toi te obicha poveche ot vsi4ko i mu e malko nepriatno da te vidi s gaje misli si 4e ve4e ne go obichash i taka natatak opitai se da mu dokajesh 4e liubovta e razli4na moq bashta kato me vidi s gajeto samo se smee i nishto ne kazva a parviq pat napravo prevartq 4ak zaplaka 4e dashterq mu e ve4e vliubena tova sa si bashtite revnivi sa ne ni dvat na vsekigo
аз десислава
emi moq ne me revnuva![]()
e mnogo e gotin + tova.
![]()
Еми... не мой не прави така.. знае, че си имам приятел... дава ми да го виждам
, но не ревнува, или поне не го показва
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
moje i da me revnuva no ni6to ne mi e kazal do sega,toi ne e ot horata koito 6te sednat da mi zabranqvat
И аз си имам вкъщи един ревнивко - моя тати.Хехехе, при нас нещата са малко по различни, защото сме огледални образи, еднакви характери и т.н а лошото иде от това, че той много пътува и доста неща е пропуснал за 18 години, но сега се опитва да ги навакса и стават доста кумични ситуации, още повече като си показва ревността, в смисъл, той си мисли, че не я усещам и виждам а всъщност всичко се вижда и стават смешни ситуации.Ама все пак моя тати си е моя мечо \/ \
/ \
/ Абе номер 1 си е той хехехе
Абсолютно вярно.Първоначално написано от Dobrina
П.П.Моят малко ми се присмива, че все си ходя без гадже ...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Адски много ме ревнува!!!
Обожавам баща си!Невероятен човек е и дава всичко за мен...караме се понякога,виждам че в някои моменти проявява и ревност,но го обичам безумно много![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ми, не... даже скоро ми каза, че трябва да си намеря приятел само за секс... и го послушах![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
а моят тате само ме бъзика
като разбере че ходя с някой или че харесвам някой и той почва да ме ебава
мн е пич
Не ревнува. Дори с приятеля ми си спим у нас или аз у тях. Не прави поблеми. От време на време пита как върви връзката и дали се караме често и такива ти работи![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.