- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Камъче на зъбчето
ooo i aaz misleh ceh na tva mu e minala modata![]()
az sum si slagala 2 puti i pomnq vednuj beshe sinio i drugiq put bqlo. beshe gotino i me karashe da se usmihvam pove4eama az vtoroto naro4no si go mahnah shtoto mi omruzna! ina4e 4estito
kakuf cvqt ti e? ako e bqlo super qko
)))
-------------
love is friendship set on fire!!!
ooo tova e mnogo qko![]()
Мдам bibonda беличко е иначе като си слагах можех и много красиво червено да си сложа ама бялото все пак е по-добро !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Че аз да не съм го сложила да ме прави по-хубава то ако така се ставаше хубав човек всеки 2-ри щеше да има ! Тва е аксесоарче и аз си го сложих шото ми е готско !Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Мъжка работа ! :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
хаха сега ми връщате нали?ми носете си ги,женска работа![]()
да, да ! Подкрепям напълно! Едно момиче от училище имаше таквоз чудо на зъбите и беше...смешноПървоначално написано от Baccara
Поне на мен ми изглежда много кичозно и циганско. Какъв чар може да намери човек в това нещо, не доумявам
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Абе за какъв чар говорите и вие не мога да разбера?
Все пак кой каквото иска т'ва ще си слага.Въпрос на личен избор.
Аз един ден в автобуса като се оплезих на една баба и се почнаха едни критики едно чудо.. Луда работа (щото нали имам две обеци на езика) .. Верно в първия момент е малко стряскащо,обаче аз си ги нося и не плащам данък обществено мнение,щом така съм решила,значи аз си го намирам за интересно и си го харесвам.
А относно за камъчето на зъба е много готино.. :>
Недей слушай тоя и оня кво ти говори,най-важно е ти да се харесваш,защото не вярвам да си си го сложила,заради хората и да се харесаш на тях.Нали така?
Как интересно ще се харесам на някой с едно мини камъче което почти не се вижда освен ако не се усмихна... Тъпотии ! Аз си го сложих щото мене си ме кефи и ми е приятно !Аз си се харесвам и няма да го махна заради 3-4 човека които не го харесват ! И не мисля, че е циганско ако бях сложила цикламено камъче да ама то си е обикноженно бяло камъче !!!
![]()
добре де, всеки си има право на мнение нали, това че го изказвам, не означава ,че притискам някого до стената и му крещя - ах, ти ненормално човече, махай си веднага и камъчета и обички и сичко! виж се на какво приличаш!
пък и едно нещо не може да се харесва на всички, нали?
изглежда ми циганско не заради цвета, просто си ми изглежда такова, едно нещо или ти харесва или не. и толкоз.![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Mene pyk me kefiAma nz dali bih si slojila
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
I az imam mnogo e iako![]()
ami na mene mi haresva.. ama ne bix si slojila !oba4e... kakto kazax co0l e
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ne me kefqt...nqkaksi bezmisleno e, a i ne stoi kefsko![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Girl-4e seki s vkusa siuvajavam mnenieto ti i na vseki dr.
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...