.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    ooo i aaz misleh ceh na tva mu e minala modata
    az sum si slagala 2 puti i pomnq vednuj beshe sinio i drugiq put bqlo. beshe gotino i me karashe da se usmihvam pove4e ama az vtoroto naro4no si go mahnah shtoto mi omruzna! ina4e 4estito kakuf cvqt ti e? ako e bqlo super qko )))
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Guest
    ooo tova e mnogo qko

Супер фен
    Мдам bibonda беличко е иначе като си слагах можех и много красиво червено да си сложа ама бялото все пак е по-добро !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    мания... да ви преаве6е и по-красиви...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    мания... да ви преаве6е и по-красиви...
    Че аз да не съм го сложила да ме прави по-хубава то ако така се ставаше хубав човек всеки 2-ри щеше да има ! Тва е аксесоарче и аз си го сложих шото ми е готско ! Мъжка работа ! :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    хаха сега ми връщате нали?ми носете си ги,женска работа

Трябва да съм луд за да си сложа такова нещо на зъбите!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Трябва да съм луд за да си сложа такова нещо на зъбите!
    да, да ! Подкрепям напълно! Едно момиче от училище имаше таквоз чудо на зъбите и беше...смешно Поне на мен ми изглежда много кичозно и циганско. Какъв чар може да намери човек в това нещо, не доумявам
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Повече от фен
    Абе за какъв чар говорите и вие не мога да разбера?
    Все пак кой каквото иска т'ва ще си слага.Въпрос на личен избор.
    Аз един ден в автобуса като се оплезих на една баба и се почнаха едни критики едно чудо.. Луда работа (щото нали имам две обеци на езика) .. Верно в първия момент е малко стряскащо,обаче аз си ги нося и не плащам данък обществено мнение,щом така съм решила,значи аз си го намирам за интересно и си го харесвам.
    А относно за камъчето на зъба е много готино.. :>
    Недей слушай тоя и оня кво ти говори,най-важно е ти да се харесваш,защото не вярвам да си си го сложила,заради хората и да се харесаш на тях.Нали така?

Супер фен
    Как интересно ще се харесам на някой с едно мини камъче което почти не се вижда освен ако не се усмихна... Тъпотии ! Аз си го сложих щото мене си ме кефи и ми е приятно ! Аз си се харесвам и няма да го махна заради 3-4 човека които не го харесват ! И не мисля, че е циганско ако бях сложила цикламено камъче да ама то си е обикноженно бяло камъче !!!

Голям фен
    добре де, всеки си има право на мнение нали, това че го изказвам, не означава ,че притискам някого до стената и му крещя - ах, ти ненормално човече, махай си веднага и камъчета и обички и сичко! виж се на какво приличаш!

пък и едно нещо не може да се харесва на всички, нали?

изглежда ми циганско не заради цвета, просто си ми изглежда такова, едно нещо или ти харесва или не. и толкоз.
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Mene pyk me kefi Ama nz dali bih si slojila
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

I az imam mnogo e iako

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    ami na mene mi haresva.. ama ne bix si slojila ! oba4e... kakto kazax co0l e
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Ne me kefqt...nqkaksi bezmisleno e, a i ne stoi kefsko
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Girl-4e seki s vkusa si uvajavam mnenieto ti i na vseki dr.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си