Цитирай Първоначално написано от Josefinne
Аз не че споря, че нещата там може да са готини, но споделям мнението на ©@|)@|\/|@®73®1 ... Е, с изклщчение на тая част с футбола. не се заглеждам по марките, защото и без това тия неща са ми скъпи за портфейла, а пък и като гледам в магазините на Бенетон, например, където цените са надути до неузнаваемост няма ама нищичко оригинално, което да ми хване очото :P . Така че предпочитам да си купувам немаркови дрехи, които да харесвам един сезон и другата година, като ми омръзнат да си купя нови и хич да не ме е яд да изхвърля старите дрехи
да ве - един път се разхождах из Вито6ка,за да поразгледам за ризи и се хванах за.... главата. Най-обикновена риза, дето дядо ми я е носил като е пасял овцете,както вика един приятел - 85лв. Е, пикал съм ти на марката. За 40лв си взех 2 мн по-готини ризи, които още си ми стоят и ще ги ползвам и др лято,ако не ми писнат. Голяма работа,4е не са маркови мене, пък и на други хора, ги кефят. Мн ме дразнят такива ограни4ени хора, които робуват на дадена марка и само тва си купуват. От си4ко си има хубави и ло6и неща - за ко трее да се ограни4ава6? Ама техна си работа като имат да хар4ат Айде със здраве и мир