- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Razmeryt ima li zna4enie ? :)
Hi alliskam da vi popiam(i po specialno nejniq pol) razmeryt ima li zna4enie.Nadqvam se 4e 6te mi otgovorite
da te jenite taka samo 4akat kato si svali6 ga6tite i vednaga s milimetrova hartiq da ti go izmerqt
po vajna spored men ( mom4e sum ako ti puka ) e tehnikata ama sa ako ti e pod 12.........
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
Ima zna4enie no ne e tolkova golqmo nai vajna si e tehnikata kakto kaza i ali g
ne e vajno kvo imash a kak go izpolzvash![]()
i podqvolite ako oshte nqkoi q pusne taq temashte mu otreja onaq rabota ,za da ne go iznteresuva ve4e ima li zna4enie kolko mu e golqm ,a ima li zna4enie dali izobshto go ima
![]()
Аве един беше казал " Размерът няма значение, важното е да ти е голяма пишката! "Вярно е , че е по-яко да е с голяма...момчето, но много по-важно е да знае как да я използва, защото умението може да компенсира по-оскъдния размер, но обратното не става
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ve4e ima6e takava tema
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=207
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
MUHAHAHAHAHAHHHAHAHA :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>Първоначално написано от artbaby
sha mu otrejesh onaq rabota haahahhahahahaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kefish meeee a i verno taq tema veche stana banalna tolkova puti q puskaha ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
aide pak s tiq tehniki...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Ako si v normalnite sredni graniji nqma kakvo da se pritesnqva6, za razmera, a za tova kakvo pravi6 s nego.
A ako i ma6 po-malak razmer trqbva da se zamisli6 pove4e za apozi s po-dolqmo pronikvane
Prekaleno golemiqt razmer sa6to ne si e rabota za6toto pri4inqva6 bolka na jenata, a i tq izpitva i strah da espirimentira pove4eko...
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
dasd
xax
opa![]()
Няма значение стига да не ти е малко колкото на Куенч
bah maa my ... taa tema tri godini li sedi we![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ехеее аз три години ебах Куенч на задна прашкасега не мое да ходи горкия
![]()
daa verno si e m/ydrПървоначално написано от artbaby
![]()
Ако някой ти каже, че размерът няма значение, значи се прави на скромен.![]()
Това е като да питаш има ли външния вид значение - естествено, че има, оттам се тръгва всичко.
И както хубавият външен вид не е достатъчен, трябва да има и нещо в главата (горната), така и големият пенис не е достатъчен - трябва да умееш да го "управляваш" добре
Всичко е комплексно (разбирай - съчетание между двете)
![]()
ДА.
Ve4enata tema...kvoto i da se govori,razbira se 4e imaПървоначално написано от airport1
ima zna4enie , kakto za majete razmera na grudnata obikolka ima zna4enie taka i razmera na penisa pri jenite ima![]()
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
За мен не е от голямо значение. Аз спя с човек,а не с пенис!!!! Май се повтарям вече!