.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    airport1
    Guest

Razmeryt ima li zna4enie ? :)

Hi all iskam da vi popiam(i po specialno nejniq pol) razmeryt ima li zna4enie.Nadqvam se 4e 6te mi otgovorite

Голям фен
    Град
    in the brothel
    da te jenite taka samo 4akat kato si svali6 ga6tite i vednaga s milimetrova hartiq da ti go izmerqt
    po vajna spored men ( mom4e sum ako ti puka ) e tehnikata ama sa ako ti e pod 12.........
    Dwe ptici si leteli
    Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
    Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
    tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
    IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ima zna4enie no ne e tolkova golqmo nai vajna si e tehnikata kakto kaza i ali g

Голям фен
    Град
    v snimka
    ne e vajno kvo imash a kak go izpolzvash

i podqvolite ako oshte nqkoi q pusne taq tema shte mu otreja onaq rabota ,za da ne go iznteresuva ve4e ima li zna4enie kolko mu e golqm ,a ima li zna4enie dali izobshto go ima

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аве един беше казал " Размерът няма значение, важното е да ти е голяма пишката! " Вярно е , че е по-яко да е с голяма...момчето, но много по-важно е да знае как да я използва, защото умението може да компенсира по-оскъдния размер, но обратното не става
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mi neznam nqma.ako mnogo si haresva6 priqtelq k'vo 6te go skusa6 zaradi edna pi6ka.za taq rabota ima edna suriq dr prinadlejnosti

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Цитирай Първоначално написано от artbaby

i podqvolite ako oshte nqkoi q pusne taq tema shte mu otreja onaq rabota ,za da ne go iznteresuva ve4e ima li zna4enie kolko mu e golqm ,a ima li zna4enie dali izobshto go ima
    MUHAHAHAHAHAHHHAHAHA :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>
    sha mu otrejesh onaq rabota haahahhahahaha DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kefish meeee a i verno taq tema veche stana banalna tolkova puti q puskaha ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    aide pak s tiq tehniki...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

За жените всичко е от значение - размер на пениса, размер на заплатата, размер на апартамента...

Ako si v normalnite sredni graniji nqma kakvo da se pritesnqva6, za razmera, a za tova kakvo pravi6 s nego.
    A ako i ma6 po-malak razmer trqbva da se zamisli6 pove4e za apozi s po-dolqmo pronikvane
    Prekaleno golemiqt razmer sa6to ne si e rabota za6toto pri4inqva6 bolka na jenata, a i tq izpitva i strah da espirimentira pove4eko...
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Сталин мирише
    Guest
    Няма значение стига да не ти е малко колкото на Куенч

bah maa my ... taa tema tri godini li sedi we

Сталин
    Guest
    Ехеее аз три години ебах Куенч на задна прашка сега не мое да ходи горкия

Цитирай Първоначално написано от artbaby

daa verno si e m/ydr

Ако някой ти каже, че размерът няма значение, значи се прави на скромен.
    Това е като да питаш има ли външния вид значение - естествено, че има, оттам се тръгва всичко.
    И както хубавият външен вид не е достатъчен, трябва да има и нещо в главата (горната ), така и големият пенис не е достатъчен - трябва да умееш да го "управляваш" добре Всичко е комплексно (разбирай - съчетание между двете)

Град
    In my head
    ДА.

Re: Razmeryt ima li zna4enie ? :)

Цитирай Първоначално написано от airport1
    Hi all iskam da vi popiam(i po specialno nejniq pol) razmeryt ima li zna4enie.Nadqvam se 4e 6te mi otgovorite
    Ve4enata tema...kvoto i da se govori,razbira se 4e ima

ima zna4enie , kakto za majete razmera na grudnata obikolka ima zna4enie taka i razmera na penisa pri jenite ima
    Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За мен не е от голямо значение. Аз спя с човек,а не с пенис!!!! Май се повтарям вече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си