- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- puberitet nima?
emi nz mooje bi mn ot vas 6te re6at 4e temata e tupa ma se pak mislq 4e tr da govorim i za tva.
i za da razberete za kakvo iskam da govorq 6te vi razkaja zaposlednite 2 godini ot jivota mi.
v 7 klas bqh primerno dete mislih za priqtelkite si u4ih adski mn.broq na 4asovete prez koito bqh izbqgala se broqha na pette mi prusta,a ot ocenka pod 4,5 mi stava6e adski tujno.obli4ah se s topli drehi prez zimata bez da mislq tolkova mn za tva kak izglejdam ne blizvah alkohol i ne pomirisvah cigari kamo li treva.no izvednuj vs se promeni s vlizaneto v novoto u4ili6te,izvesno sus svoqta propadnalost.zapo4nah da se dvija po skoro s gotinite otkolkoto s priqtnite za men hora.zapo4nah da ne se int ot temperaturite a samo ot tva kak izglejdam.ocenkite mi sa rqdko nad 4,a 4asovete prez koito sam izbqgala sa pove4e ot 4asovete prez koito sam v 4as.zapo4nah da pu6a tolkova mn 4e se pristrastih.piqnskite mi istorii vupreki 4e bqha zapo4nali o6te ot moreto bqha zna4itelno po opusto6itelni.zapo4nah da se vla4a s narkomani i da mislq za mom4eta pove4e otkolkoto za vs drugo.po4nah da se izmu4vam ot otvratitelno strogi dieti zaradi kompleksite mi otnosno vun6niq vid.na nqkolko puti za malko da stigna dotam 4e da se samoubiq zaradi gluposti.
tva sigurno 6te promeni mnenieto na mn ot horata tuk no ne smqtam da kriq tezi ne6ta ne smqtam da se pravq na ne6to koeto ne sam.vqrvam 4e i vie minavate po toq put makar i ne tolkova trudno.nqkoi go nari4at pubertet i az sam na su6toto mnenie.bih iskala da razbera kakvo mislite za tova i dokolko se promenihte
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!