- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- puberitet nima?
Може би и аз съм се променила, но след като влязох в ново у-ще ами май в един определен момент почнах да порасвам ! Но у-щето не ми е повлияло аз си бях същата, а приятелите ми от гимназията ми бяха приятели още от деца ! Новия ми клас не бяха кой знай колко отворени ! Но не мисля, че тря да пушиш толкова много аз тревичка никога не съм пушила не, че не съм искала аз и без нея съм като напушена ! И аз не съм спряла да уча не за друго ми вече съм 10-ти клас и оценките ми влизат в дипломата, а все пак не искам да не ме приемат никаде след 12-ти клас иначе и мене миналата година много ме мързеше и предпочитах да се мъкна по улиците ама....Хубаво е да обръщаш внимание на себе си ама не мислиш ли, че е прекалено ? Ако си мислиш, че като сложиш 10 тона грим си по-хубава и си си помогнала ГРЕШИШ ! И аз се грижа за себе си, но като си слагам различни кремове и такива неща ! За бягането...Ами то на вскички някой път им дотежава в у-ще и си заминават включително и аз, но никога не съм прекалявала 8-ми клас имах 10 отсъствия ама тогава на 30 изключваха, а не си ли се замисляла, че ако продължаваш така може да те изключат пък и ако имаш 11 отсъствия по някой предмет оставяш на поправтелен ! То няма лошо да мислиш за момчета то ако не мислиш е сериозно ама момчета винаги ще има ама някои ден няма да можеш да върнеш времето
Аз лично нямам нищо против наркоманите, НО ако заради тях почнеш и ти на Коледа вместо онзи пич тях ще набия
![]()
Диетите ... Амиии аз по едно време 4-ри дена не бях яла нищо ама аз си се харесвам такава каквато съм важното е ти да се чувсташ удобно в тялото и си да се харесваш ! Аз ям нормално, но за сметка на това бягам всеки ден ! Бягането е опреледено по-полезно от гладуването може да пипнеш някой болест ! Самоубииството е най-тъпия начин да избягаш от себе си и от проблемите си
Девилче да се оправяш, че така до никаде няма да стигнеш ! И както каза Devilkin остани си момичето което си било преди да станеш 8-ми клас и няма да съжеляваш
![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.