Историята на LunaTriCk напълно съвпада с моята. или поне в по-голямата си част. Имам късмет да съм в страхотно семейство и да съм достатъчно интелигентен че да запомням уроците само със слушане в чат (освен по история). Не бях най-търсеното момче за купоните(даже сам ги избягвах - не ме кефят), не бях и отличника на класа. но успехът който имах (около 5.50) си го запазих до завършването (дори леко го увеличих защото завърших техникум по специалност която ми се отдава). докато съучениците ми прсто или задържаха слаб успех или го намалиха. и това се случи с всички без изключения освен мен. а иначе последната година и аз пробвах да се променя но явно твърде харесвам това което съм - пуших трева но не ми хареса, макар и да прописах заради нея. никога не съм си падал по алкохола колкото и да се опитваха да ме пропият. а цигарите винаги са били голям дразнител за мен. но аз просто съм различен случай винаги съм си бил любознателен, и продължавам да бъда. макар че през последната година търпя извесни промени в характера си. незнам дали е за добро. харесвам се така както бях, макар да съзнавам че има и други неща освен учението. и затова сега искам да наваксам някои от тях. И макар да не се получава както го мисля, продължавам да се боря за това да стана по-добър във всяко едно отношение.
та съвета ми е подобен на по горе изказаните - разберете какво ви харесва и какви искате да бъдете и започнете да се превръщате в него.

P.S. Сега съм студент трета година и не съжалявам за това че съм учел едно време и съм пропсукал купоните. не ми липсват и не бих искал да променям нещо в миналото си. Сега съм страхотен човек и всички които ме познават добре могат да го потвърдят. но всичко е въпрос на характер... така че дерзайте и бъдете това за което мечтаете за да имате това което искате